FuckUp Nights Belgrade: Iskreno o poslovnim greškama u karantinskim uslovima

FuckUp Nights Belgrade

DNA Communications i ICT Hub organizovaće, po prvi put, online FuckUp Nights. Simbolično pod nazivom "Kad spadnu maske", uspešni profesionalci govoriće bez ulepšavanja o radu od kuće u karantinskim uslovima, kao i o ličnim ili poslovnim neuspesima koji su iz toga proizašli.

Na ovom događaju koji će se održati preko Zoom platforme, iskusni profesionalci iz tri različite industrije podeliće svoja stečena iskustva i govoriti o tome kako je to kada moraju da se menjaju i situaciji prilagođavaju planovi na kojima se dugo radilo – da li se može uticati na poslovanje ukoliko ne može da se utiče na uzrok problema, kao i kako je i kada pametno investirati u svoje poslovanje i šta raditi kada dođe kriza.

O tome zbog čega i na koji način su doživeli poslovni neuspeh, ali i šta su iz njega naučili, na prvom online Fuckuup Nights podeliće:

  • Milena Mićanović – Head of Marketing and PR Department, Vojvođanska banka OTP Group;
  • Nemanja Čedomirović – ko-osnivač, GrowIT;
  • Dejan Ranđić – generalni direktor, DNA Communications.

Podsetimo, Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim poduhvatima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 250 gradova širom sveta.

Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni i neuspeh postane sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča. Dokaz da je promena razmišljanja o neuspehu prisutna, moguće je pronaći u ogromnom uspehu koje Fuckup Nights događaji imaju širom sveta.