Forum IZAZOV 2019 u martu o transparentnom i odgovornom poslovanju

Forum IZAZOV 2019

Reč je o interaktivnom poslovnom događaju namenjenom isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

Ovogodišnji događaj otvoriće Jamšid Alamuti, CEO i suosnivač (Pi School iz Italije), koji je ujedno i keynote predavač foruma IZAZOV 2019. On će govoriti na temu „Creativity driven Transformation“, odnosno o novom procesu kreativnosti i na koji način se on može koristiti u rešavanju stvarnih problema i tranformaciji biznisa.

Glavna tema petog regionalnog foruma komunikacionih lidera biće usmerena na transparentno i odgovorno poslovanje, o čemu će govoriti predstavnici najvećih domaćih agencija i kompanija. Teme foruma biće i migracija oglašavanja, šta su pored profita drugi motivi zajedničkog nastupa agencija i kompanija na tržištu, zatim merenje efikasnosti kampanja, šta je dovelo do usitnjavanja tržišta i kako će se to odraziti na struku, ali i zašto je ulaganje u lojalnost potrošača zapravo ulaganje u razvoj brenda.

Prijave za forum traju do 8. marta

Na forumu će se takođe govoriti i o etici u poslovanju, kao i zašto bi transparentnost pitch procesa svima donelo benefite. Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica, a biće organizovan i teambuilding za učesnike.

Kao i prethodnih godina, na forumu IZAZOV 2019 biće predstavljeno i stanje na medijskom i marketinškom tržištu u šest država regiona, kao i najnovije istraživanje stanja struke, koje su zajedno pokrenuli Marketing mreža i istraživačka agencija Smart+ Research. Prijavljivanje za učešće na forum traje do 8. marta, a broj mesta je ograničen. Više informacija o događaju moguće je pronaći na zvaničnom sajtu.