Treće izdanje konferencije For The Win!

Treće izdanje konferencije For The Win!

U organizaciji SGA, u Beogradu će se na jednom mestu naći više od 500 profesionalaca, uključujući predstavnike vodećih svetskih kompanija.

Kako navode u zvaničnom saopštenju, FTW! nije uobičajena game dev konferencija. Bez expo dela ili prodaje skupih ulaznica, fokus je pre svega na razmeni znanja i iskustva, i povezivanju svih relevantnih aktera industrije, kao i povezivanju našeg regiona sa evropskim liderima.

Pored već tradicionalnog večernjeg keynote programa u Bitef teatru, glavni program biće održan u MTS Dvorani, uz dodatne spin-off događaje, žurke i prilike za neformalni networking.

Pored predstavnika European Game Developers Federation i Video Games Europe, značajnih evropskih organzacija, na konferenciji će učestvovati istaknuti keynote govornici, veliki broj lidera domaće i regionalne industrije, kao i predstavnici akademskog sektora i donosioci odluka.

Među kompanijama koje su uključene u organizaciju događaja i koje će imati svoje predstavnike u programu su i Google (Gamecamp), Epic Games i 3 Lateral, Outfit7, kao i brojne druge kompanije i organizacije iz domaćeg i regionalnog eko-sistema video igara.

Otvorene prijave za wild card

Događaj je namenjen profesionalcima iz domena gejminga, ali i drugih komplementarnih industrija, akterima startap ekosistema, donosiocima odluka, kao i članovima akademske zajednice i samim studentima (kroz zaseban programski track pod okriljem platforme Shift2Games).

Ove godine, konferencija po prvi put ima i svoj zaseban vebsajt na adresi ftwconference.com, gde početkom aprila možete očekivati najave prvih istaknutih govornika i najvažnijih tema koje će biti u fokusu. Konferencija FOR THE WIN! potpuno je besplatna, ali na njoj možete učestvovati isključivo po pozivu organizatora ili nekog od partnera.

Ono što je novina je da sada možete poslati prijavu za svoj wild card putem sajta konferencije. Ukoliko vaša prijava bude odobrena imaćete priliku da, kao i svi ostali delegati, besplatno ispratite kompletan program.

Prijave su otvorene za profesionalce iz Srbije (koji nisu deo mreže SGA), ali i za sve one i iz šireg regiona i čitave Evrope koji prepoznaju vrednost u učešću na ovakvom događaju.