Finticipate - Treći godišnji SEE Fintech Forum

Finticipate – Treći godišnji SEE Fintech Forum

Finticipate, najrelevantnija regionalna platforma za istraživanje modernih razvoja u fintek i finansijskom sektoru, je ponovo tu. Ovogodišnje, treće izdanje SEE Fintech Foruma - Finticipate najavljen je za 31. maj u hotelu Mona Plaza, u Beogradu, kao i online.

Oslanjajući se na uspeh prethodnih izdanja, Finticipate Vol3 – SEE Fintech Forum ima za cilj da okupi istaknute ličnosti regionalnih i evropskih fintek zajednica i pruži širi uvid u finansijski ekosistem. Učesnici mogu očekivati prisustvo regulatora, tradicionalnih banaka, neobanki, kripto menjačnica, pružalaca usluga web3, startapova, platformi za fintek plaćanja, međunarodnih fintek asocijacija, finansijskih institucija, BNPL (Buy Now, Pay Later) servisa kao i mnogih drugih kompanija koje se bave fintek delatnošću.

Ove godine, Finticipate ima za cilj da dublje istraži nadolazeće trendove koji će oblikovati budućnost fintek sektora. Od inovativnih tehnologija preko regulatornih promena, forum će pružiti neprocenjive uvide i perspektive o evoluciji industrijske dinamike.

“Radujemo se ponovnom okupljanju lidera i istaknutih predstavnika ove industrije na SEE Fintech Forumu,” rekla je Jasna Nedić, programski direktor u Finticipate-u. “S obzirom na neprekidnu evoluciju fintek ekosistema, ovaj događaj predstavlja ključno mesto za saradnju, umrežavanje i razmenu znanja.”

Trenutno je aktuelna rare bird kotizacija, dostupna do 30. aprila po ceni od €370 + PDV, dok za tri i više registrovanih iz iste kompanije kotizacija iznosi €320 + PDV po osobi. Standardna cena kotizacije iznosi €450 + PDV, a online kotizacija je €130 + PDV. Broj mesta je ograničen, te ne propustite da se registrujete na vreme!

Registracija za forum je moguća putem zvaničnog sajta ili putem mejla office@finticipate.com.