Saznajte sve o inovativnim rešenjima u finansijama na FinTech 4 Business Forumu

FinTech 4 Business Forum

FinTech 4 Business forum je mesto susreta i otvorenog dijaloga predstavnika FinTech industrije i šire poslovne zajednice u Srbiji - na kojem će se govoriti o savremenim načinima finansiranja poslovanja.

FinTech industrija nudi čitavu lepezu rešenja za finansiranje vašeg poslovanja bez odlaska u banku ili neku drugu finansijsku instituciju. Na FinTech 4 Business Forumu biće predstavljena inovativna rešenja u oblasti finansijske tehnologije namenjena malim i srednjim preduzećima.

Ukoliko su vam tradicionalni finansijski proizvodi (platne kartice, POS terminali…) nedostupni, skupi ili ne odgovaraju vašim potrebama ili imate poslovnu ideju i želite da pokrenete posao, ali ne možete da dobijete bankarski kredit – samo su neke od tema o kojima će biti reč na događaju.

Besplatne registracije za sve zainteresovane

Pored toga, prisutni će imati priliku da saznaju kako se FinTech rešenja mogu koristiti kao alternativa tradicionalnim načinima finansiranja, koja rešenja nude domaći i međunarodni eksperti, ali i kako inovacije u ovoj tehnologiji prate izmene u zakonskim propisima.

Iz organizacije napominju da je registracija besplatna. Broj mesta je ograničen i registracije će biti prihvaćene prema redosledu prijavljivanja, tako da je potrebno na vreme rezervisati mesto. Događaj je podržao i omogućio USAID Projekat saradnje za ekonomski razvoj.