ENTER konferencija ove godine fokusirana na karijerni razvoj i važne IT teme

ENTER konferencija

Treće izdanje ENTER konferencije donosi aktuelnosti iz web developmenta, projektnog menadžmenta i karijernog razvoja sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u ovim oblastima.

Koji su trenutni trendovi u web developmentu? Kako poboljšati performanse svog tima kao projektni menadžer? Kako započeti karijeru u IT industriji? Koja su znanja i veštine potrebne za određene pozicije? Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriće predavači i panelisti na trećoj po redu ENTER konferenciji.

Ovaj događaj je prilagođen iskusnim programerima, menadžerima, studentima završnih godina tehničkih fakulteta i svima koji su u procesu prekvalifikacije. Wei Lin, vice-president of engineering u vodećoj svetskoj kompaniji u polju Internet sigurnosti – TeleSign i jedna od pobornica Women in Tech inicijative, otvoriće konferenciju kao keynote predavač.

Konferencija je podeljena u četiri programske celine. U Tech Talks delu učesnici će moći da se informišu o novinama u React ekosistemu, JS bibliotekama i frejmvorcima, razvoju aplikacija upotrebom Kotlina, dok će se u okviru Management Talks govoriti o agilnim modelima, načinima njihovog izbora, praćenju rezultata primene i razvoju timova kroz edukaciju.

Popunite prijave na vreme

Career Talks segment obuhvatiće planiranje razvoja karijere i njene faze, prednosti i nedostatke rada u određenim tipovima kompanja, potrebnim znanjima i veštinama za različite pozicije u IT industriji. Predavanja i panel diskusije biće smeštene u popodnevnim satima 17. aprila.

U okviru konferencije, 18. aprila biće održane praktične „hands-on“ radionice tokom kojih će učesnici imati priliku da između ostalog nauče nove veštine poput pripreme i procesa razgovora za posao, kodiranja, pravljenja WordPress sajtova i drugo. Više informacija o radionicama možete naći zasebnom web sajtu.

Prijave su za sve zainteresovane već otvorene, a svoje mesto možete rezervisati putem zvaničnog sajta konferencije, gde se između ostalog nalazi i više informacija o ovom događaju.