Efikasna isporuka softvera tema prve Endava Tech Flow konferencija u Beogradu

Endava Tech Flow konferencija

Kompanija Endava organizuje svoju prvu Tech Flow konferenciju na temu DevOps (R)Evolucije sa ciljem da približi procese brže i sigurnije isporuke softvera.

Prva beogradska Endava Tech Flow konferencija će demistifikovati pojam DevOps-a njegovu implementaciju u kompanijama. Takođe će govoriti o uvođenju infrastrukture kao koda, kontinualnoj integraciji i kontinualnoj isporuci kôda, sa ciljem obezbeđivanja/pružanja visoko dostupnih sistema, kao i o upravljanju saobraćajem u servisno orijentisanoj arhitekturi pomoću Istio platforme.

Predavači na konferenciji će biti:

  • Oven Vuds, jedan od najistaknutijih predavača u Severnoj Americi, i Zapadnoj i Centralnoj Evropi, autor brojnih stručnih i naučnih radova iz oblasti IT industrije, kao i CTO u Endavi,
  • Edvard Batler, stručnjak u oblasti Project Management-a, Business Analysis-a i Cloud Computing-a i jedan od najpoštovanijih predavača iz domena DevOps-a, Application Management-a i Security-a,
  • Laurentiu Spilka, posvećeni Development Lead, mentor i trener,
  • Saša Veličković, Senior Software Architect, ekspert u distribuiranom računarstvu i arhitekturi sistema.

Šta je to DevOps?

DevOps kultura je postala neophodna za efikasnu isporuku softvera, što aktivno promovišu i vodeće svetske kompanije u IT industriji. DevOps ima za cilj da pojednostavi proces isporuke softvera krajnjim korisnicima uklanjanjem svih uskih grla i silosa, obezbeđujući brze povratne informacije u svakom koraku procesa, kao što su razvoj i testiranje. Kako konkurencija nikada ne spava, cilj je isporučiti visokovalitetni proizvod u što kraćem roku, što se postiže uz pomoć automatizacije i nekih specifičnih alata, koji ceo proces čine jednostavnijim.

Tech Flow je Endavina brend konferencija koja okuplja IT profesionalce i eksperte. Ima za cillj da podstiče diskusiju, preispituje tradicionalne pristupe i predstavlja najnovije tehnološke trendove. Za tri godine, od kad je pokrenuta, Tech Flow konferenciju je posetilo preko 5.000 ljudi koji su na devet svetskih lokacija mogli da čuju preko 70 eksperata iz oblasti IT industrije. Od novembra će još tri lokacije postati domaćini Tech Flow konferencije, a Beograd je jedan od njih.

Konferencija Endava Tech Flow je jedinstvena prilika da od svetskih stručnjaka saznate više o DevOps-u, ali i podelite svoja iskustva tokom neformalnog dela konferencije. Događaj je besplatan za sve zainteresovane, a vaše prisustvo možete potvrditi popunjavanjem kratke forme, koja se nalazi na linku.