Besplatna ZOOM diskusija - eCommerce od A do Z

Besplatna ZOOM diskusija – eCommerce od A do Z

Ako imate mali biznis ili ste preduzetnik i razmišljate kako da pokrenete online prodaju, ili ste je već pokrenuli ali ne znate šta dalje, onda je besplatna Zoom diskusija "eCommerce od A do Z" nešto što ne treba da propustite.

Na šta sve treba da obratite pažnju kada birate platformu? Kakve sve procese je potrebno uspostaviti pre prve prodaje i koje sve delove poslovanja je potrebno automatizovati? Kako da skalirate tehnologiju i koje sve alate da koristite prilikom toga?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovore ćete čuti na prvoj Zoom diskusiji u okviru eCommerce Akademije koju organizuje eCommerce Asocijacija, Srbije a koja će se održati 20. oktobra od 18:30h.

Tom prilikom uključiće se sledeći panelisti:

  • Marija Jeremić – Group Head of Digital Experience, Sport Vision
  • Marko Ilić – Head of Product, Ananas
  • Siniša Nedeljković – Ecommerce Solutions Architect, Yemora

Moderator diskusije je Marko Mudrinić – Co-Founder and Managing Director, Netokracija

Od Marije Jeremić iz kompanije Sport Vision čućemo kako da pristupite izboru platforme i kako da dođete do idealnog rešenja za vaš bizniz. Marko Ilić iz kompanije Ananas govoriće o tome kako da izaberete idealan model za vasu prodaju i koja pitanja treba sami sebi da postavite pre pokretanja iste. Siniša Nedeljković iz kompanije Yemora, pričaće o sveobuhvatnim e-commerce rešenjima, kako za velike, tako i za one klijente sa nešto manjim zahtevima.

Prisustvo je besplatno uz obaveznu registraciju

Prisustvo Zoom diskusiji je besplatno uz obaveznu registraciju putem linka OVDE. Diskusija je zamišljena kao interaktivna, tako da će registrovani učesnici imati priliku da postave pitanja našim panelistima, kao i da putem chat-a razmenjuju mišljenja o ecommerce-u i teendovima za 2022. godinu.