Druga Machine Learning Konferencija ove godine na Paliću!

Druga Machine Learning Konferencija

Ove godine, 20. i 21. maja na Paliću, Infostudhub organizuje drugu Machine Learning konferenciju posvećenu oblastima data science-a, mašinskog učenja i veštačke inteligencije. 

Ova konferencija predstavlja stručni događaj koji pokriva teme iz najmodernijih industrija u današnje vreme i okuplja eksperte, poslovne lidere i istraživače koji se bave primenom ovih tehnologija. Nova i moderna otkrića u ovim sferama koja veoma brzo postaju aplikativna, javljaju se skoro svaki dan. Nalazimo se u sred revolucije pa shodno tome, ne treba biti samo posmatrač, već i deo nje.

Tokom dva dana posetioci Machine Learning konferencije će moći da poslušaju predavanja i diskusije o projektima, praktičnim primerima, najnovijim trendovima i iskustvima u primeni ovih tehnologija i to sve u modernom ambijentu kongresne sale Velike Terase i predivnom okruženju Palića.

Program konferencije i najavu svih predavača možete pogledati na sajtu, a oni uključuju eminentne predavače iz firmi kao što su Anari, Nordeus, Quantox Technologies, Two Desperados, BAD Systems, Vega IT, Grid Dynamics, Smartocto, NIS, Manufaktura, SumUp, Datablooz, Organostic i druge.

Konferenciju su podržale i kompanije Infostud Grupa, Logikka, Quantox Technologies, OTP Banka Srbija, IT Klaster Subotica, IT Subotica 2030. Prijave su otvorene i rezervišite svoje mesto. Za besplatne akreditacije za medije – prijavite se na ovoj formi.