DigitalDay 2019 o boljem razumevanju potrošača i brendova u eri digitalnih komunikacija

Digital Day 2019 – How do you trust?

Ovogodišnja Digital Day konferencija održava se pod sloganom How do you trust? - sa ciljem da bolje upozna brendove sa procesom razumevanja današnjih potrošača i korisnika i njihovog poverenja.

Još od svog početka 2011. godine, Digital Day se razvijao, postajući jedna od najvažnijih i najznačajnijih digitalnih i interaktivnih konferencija u regionu. Ovaj događaj je godinama okupljao inostrane stručnjake iz domena digitalnog marketinga, koji će i ove godine sa publikom podeliti svoja iskustva, znanje i najbolje prakse u ovoj industriji.

Ovogodišnja Digital Day konferencija dolazi pod sloganom How do you trust? Ovo univerzalno pitanje u velikoj meri se zasniva na tome koliko se danas u eri društvenih medija, digitalne komunikacije i veštačke inteligencije zapravo veruje medijima, različitom sadržaju i brendovima – uprkos svim skandalima koji su u prethodnom periodu narušili poverenje korisnika.

Nagrade za najbolje marketinške kampanje i ove godine

Pomenuti događaj, pokušaće da pruži odgovor i bolje definiše poverenje današnjih potrošača i na taj način pomogne brendovima i organizacijama da bolje razumeju izazove sa kojima se suočavaju ali i svoju ulogu koju imaju u delovima ljudskih života.

Uporedo sa konferencijom, biće održani i tradicionalni IAB MIXX AWARDS SERBIA, događaj na kojem će biti proglašene najbolje domaće digitalne kampanje u godini. Više informacija o konferenciji i cenama karata moguće je pronaći na zvaničnom sajtu.