Dan internet domena Srbije - Razmišljaj digitalno

Dan internet domena Srbije – Razmišljaj digitalno

DIDS 2023 biće u znaku značajnog jubileja - petnaestogodišnjice početka registracije .rs domena koja je počela 10. marta 2008. godine.

Organizator, Fondacija “Registar nacionalnog internet domena Srbije”(RNIDS), ovogodišnji događaj održava pod sloganom “Razmišljaj digitalno”, s obzirom da će njime biti obuhvaćene teme poput kreativnosti kao odgovora na izazove, digitalne transformacije tradicionalnih biznisa i brendiranja tradicije u digitalnom dobu.

DIDS je godinama mesto susreta posetilaca sa vrhunskim predavačima i panelistima. Ove godine iz organizacije izdvajaju keynote nastupe dvojice renomiranih govornika: švedskog autora i predavača Fredrika Harena, globalnog vizionara koji prenosi znanja, iskustva i poglede na inovacije u domenu poslovne kreativnosti i promena u digitalnom dobu, kao i britanskog stručnjaka teorije kreativnosti, Dejva Birsa, koji će publici predočiti na koji način se može podstaći lučenje hormona sreće u mozgu kupca.

Prijavite se za događaj na vreme

Domaćim aspektima digitalne transformacije baviće se paneli konferencije. Prvi od njih, “Porodične kompanije i naredni nivo”, baviće se značajnom i osetljivom temom – porodičnim kompanijama u Srbiji, da li su one spremne za smenu generacija među vlasnicima i da li su naslednici pripremljeni za izazove digitalnog doba i poslovanja.

Panelisti će otkriti svoje utiske o stanju tržišta, kakva su iskustva u saradnji sa mikro, malim i većim kompanijama iz Srbije i koliko su naša preduzeća drugačija od regiona i inostranstva. Kroz pozitivne primere, publika će moći da stekne uvid u to na koji način tradicionalni biznisi pobeđuju u digitalnoj transformaciji.

DIDS 2023 će se održati u klasičnom formatu događaja, a organizator će prenositi konferenciju putem svog YouTube kanala. Prisustvo konferenciji je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta registracija posetilaca putem DIDS2023 sajta obavezna.