Webinar: Fridays with Dell Technologies II

Webinar: Fridays with Dell Technologies II

Drugi u nizu webinara koji organizuje Dell Technologies biće posvećen Dell EMC sistemima za skladištenje podataka kao i tome koje servise treba u tom slučaju koristiti.

Nedelju dana nakon prvog događaja, sledeći webinar biće detaljnije posvećen svim funkcijama besplatnog servisa CloudIQ preko kojeg korisnici mogu pratiti, analizirati i rešavati probleme na svojim Dell EMC sistemima za skladištenje.

Inače, CloudIQ je besplatan softver zasnovan na cloud tehnologiji i predstavlja SaaS rešenje koje omogućava kupcima da nadgledaju, analiziraju i rešavaju probleme sistema za skladištenje Dell EMC.

CloudIQ takođe integriše SAN i VMware i tako pruža jedinstveni holistički pogled na infrastrukturu. Korisnici su tako u mogućnosti da pregledaju informacije o stanju sistema, dobiju upozorenja, kao i da lako tumače informacije o performansama i kapacitetu koje mnogi  Dell korisnici koriste u proaktivnom upravljanju infrastrukturom. Saznajte više o CloudIQ-u i pogledajte takođe demo na kraju webinara.

Podsetimo, prisustvo događaju je za sve zainteresovane besplatno, ali kako navode iz ove kompanije, potrebno je da se na vreme registrujete.