Dell Technologies Forum u Beogradu o naprednim rešenjima za zaštitu podataka kompanija

Infobip ❤️ Netokracijašta akvizicija znači za vas i za nas?

Dell Technologies Forum

Dell Technologies Forum 2022 ovog oktobra otkriva beskrajne mogućnosti u inovacijama i rešenjima koji će vaše kompanije povesti do uspeha i zaštiti podataka.

Kompanija Dell Technologies najavila je beogradsko izdanje Dell Technologies Forum 2022 – jednog od od najznačajnijih godišnjih događaja na kojem možete otkriti inovacije u IT svetu, ostvariti networking s ključnim ekspertima u regionu i na taj način podstaknuti zajednički razvoj za dobrobit cele zajednice. Događaj će biti održan u BelExpo centru 5. oktobra.

Ovogodišnji Forum pravo je mesto da se kroz zanimljive sesije, interaktivna iskustva i povezivanje sa stručnjacima iz oblasti novih tehnologija, sazna koje će sve inovacije dovesti do napretka, bilo da je reč o strategiji bezbednog skladištenja informacija (multi-cloud strategy), vrsti usluge, modernizovanim i sigurnim tehnologijama ili omogućavanju donošenja odluka uz pomoć veštačke inteligencije.

Nije tajna da su napredne tehnologije kao što su veštačka inteligencija (AI), mašinsko učenje (ML) i IoT ključ uspeha u poslovnom napredovanju. Međutim, oni takođe predstavljaju i nova rešenja u sajber-bezbednosti i upravljanju podacima.

Registrujte se za konferenciju već od danas

Upravo će se o ovome govoriti na ovogodišnjem Dell Technologies Forumu 2022, a među govornicima biće:

  • Pol Bruk: direktor EMEA Data Centric Workload Pre-Sales Specialists, Dell Technologies;
  • Martin Obradović: direktor prodaje Adriatic & Bugarska, Dell Technologies,
  • Mirosłav Osiecki: Sales Development Account Manager u Sales and Marketing Group, Intel;
  • Ivet Lalova, najbrža sprinterka Bugarske, 13. najbrža žena na svetu u trkama na preko 100 metara i višestruka učesnica svetskih prvenstava i Olimpijskih igara.

Zaštita kompanija od sajber napada je danas od najveće važnosti jer se na taj način stiče samopouzdanje i kontrola koji su potrebni za rešavanje bezbednosnih izazova pomoću modernih, sveobuhvatnih rešenja. Sa građanima, vladama i preduzećima koji više nego ikada zavise od digitalne povezanosti, jedno od najbitnijih sektorskih pitanja u ovoj deceniji je sajber bezbednost.

Za učešće na događaju potrebno je da se registrujete putem sledećeg sajta, dok ceo program možete pogledati na zvaničnom sajtu konferencije.