Najveća evropska konferencija posvećena naucio o podacima dolazi u Beograd

Data Science konferencija

Krajem novembra u Beogradu će se održati jedna od najvećih Evropskih konferencija posvećenih nauci o podacima.

Tokom dva dana trajanja konferencije, Beograd će biti centar data science-a – učesnici će imati priliku da slušaju 66 govornika, učestvuju na više od 70 tehničkih tutorijala i unapređuju veštine kroz radionice. Više od 1.500 učesnika se očekuje iz preko 40 zemalja širom sveta, što Data Science Konferenciju čini jednu od najvećih Evropskih konferencija.

Program konferencije je podeljen u pet paralelnih trekova i pokriće širok spektar tema poput Artificial Intelligence, Machine Learning, Business Intelligence, Data Visualisation, Digital Transformation, Big Data and Engineering kao i mnogih drugih. Predavanja će biti podeljena na početni, srednji i napredni nivo. Posetioci će takođe moći da biraju koji tip govora žele da posete: tehnički, biznis ili akademski tip.

Obezbedite vaše mesto na vreme

Svaki učesnik uz kartu dobija priliku da učestvuje na bar jednom besplatnom tehničkom tutorijalu (16.-18.11.). Neke od oblasti koje će biti pokrivene su: početni i napredni tutorijali o data vizualizaciji pomoću Tableau-a, korišćenje Apache Hadoop-a, osnove veštačke inteligencije (AI), prediktivne analize, mašinsko učenje u Python-u i R-u kao i mnoge aktuelne oblasti.

Ako želite na unapredite svoje veštine na nekom od 70 tehničkih tutorijala, obezbedite svoje mesto na vreme. Više informacija o samom događaju moguće je pronaći na zvaničnom sajtu konferencije.