Dani komunikacija 2019. - Netokracija.rs

Dani komunikacija 2019.

Novo izdanje festivala Dani komunikacija održaće se krajem marta, a svi zainteresovani, od nedavno mogu rezervisati svoje mesto na festivalu i smeštaj u Rovinju.

Prethodne godine festival je posetilo 3.000 učesnika čime je zabeležen porast posećenosti od 85 % u samo dve godine. Neki od predavača festivala bili su direktor kampanje Donalda Trumpa Bred Parskal, globalni kreativni direktor Twittera, zatim Peter Sunde (suosnivač torrent portala The Pirate Bay), Aleks Braun (PR stručnjak i politički konsultant), Nataša Jen (partnerka dizajn studija Pentagram) i brojni drugi.

Iskoristite povoljnije cene karata

Osim predavanja vrhunskih stručnjaka, Dani komunikacija poznati su i po nagradama Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions Croatia, koje struka dodeljuje najboljima u industriji za posebna dostignuća i izvanredno tržišno komuniciranje.

Svi zainteresovani mogu već sada da iskoriste rane prijave i nabave sebi karte po povoljnijoj ceni koje traju do 8. februara, a s kotizacijama su otvorene prijave i za smeštaj koji se ubrzo nakon otvaranja prijava rasproda svake godine. Više informacija o konferenciji potražite na zvaničnoj web stranici.