Coworking & Coliving Conference Southeast Europe

Coworking & Coliving Conference Southeast Europe

Nakon mnogih evropskih gradova i Beograd je posle čitave jedne decenije konačno dospeo na listu domaćina dugoočekivane konferencije posvećene savremenom svetskom trendu 'coworking & coliving' koncepta poslovanja.

Pomenuta konferencija će prva dva dana biti održana u Kombank dvorani, a trećeg dana gosti iz inostranstva i Srbije program nastavljaju u prostoru „Mokrin House“ koji je uz Coworking asocijaciju Srbije suorganizator ovog događaja. Aktuelne teme poput samozapošljavanja, frilensinga, rada na daljinu, digitalnih nomada, inovacija i startapova biće vodeće u brojnim panel diskusijama i radionicama.

Ideja je da konferencija svake godine bude održana u nekoj od zemalja Jugoistočne Evrope i da se na taj način podstiče svest o važnosti preduzetništva i samozapošljavanja. Tom prilikom iz organizacije su istakli sledeće:

Cilj nam je da globalno širimo coworking & coliving koncept poslovanja i umrežavanje sa svetskom zajednicom, ali i da jačamo srpsku coworking zajednicu, razmenu ideja i dobrih primera prakse iz celog sveta i da na taj način promovišemo Srbiju kao glavni hab kreativne industrije Jugoistočne Evrope.

Više informacija o ovom događaju dostupno je na zvaničnom sajtu.