Corporate Innovation konferencija krajem oktobra o odabiru poslovnih modela budućnosti

Corporate Innovation Conference 2019

Druga po redu Corporate Innovation konferencija nosi naziv „Potraga za novim poslovnim modelima“, a baviće se jednom od najvažnijih tema koje kompanije danas intenzivno razmatraju. 

Glavna tema same konferencije nosiće naziv „Koji poslovni modeli će učiniti moju kompaniju relevantnom u budućnosti?“, te će publika imati priliku da dobije detaljniji uvid u globalne preglede tema. Ovi pregledi biće predstavljeni od strane korporativnih lidera i praktičara za inovacije, u kombinaciji sa primerima kompanija i lidera inovacija iz Srbije i regiona – koji traže nove poslovne modele kao odgovor na sva promenljivija očekivanja klijenata i poslovnog okruženja.

Iz organizacije napominju da sa ovim događajem nastavljaju da jačaju lokalnu startap scenu, pa će tako ponovo biti organizovana i EXPO sekcija u konferencijskoj sali, koja će pored hardverskih, obuhvatiti i softverske inovacije. Podsetimo, prošle godine je EXPO zona ugostila 20 inovativnih tehnoloških startapa koji su predstavili svoje projekte i proizvode.

Više informacija o samom događaju, agendi i cenama karata, moguće je pronaći na zvaničnom sajtu.