Četvrta Coding Serbia konferencija dovodi IT stručnjake u Novi Sad

Coding Serbia konferencija

Internacionalna konferencija Coding Serbia, koja okuplja ljude iz IT industrije, održava se ove godine po četvrti put u Novom Sadu. 

Svi zainteresovani biće u prilici da čuju 32 predavanja na sledeće teme: Agile development, UX/UI, Machine Learning, Blockchain, Distributed Systems, Data Science, Cloud, Mobile, AR/VR, IoT, Software Craftsmanship i mnoge druge. Kao i prethodnih godina, i ove će predavači biti stručnjaci iz određenih oblasti koji će svoja znanja i iskustva podeliti sa posetiocima konferencije.

Predavanja i diskusije biće fokusirani na trendove u IT-u. Neki od govornika biće Stanislav Kandiakov (eBay – mobile.de), Sergey Rybalkin (Alibaba Group, Moskva), Daron Yöndem (Microsoft), Darko Mesaroš (Amazon Web Services), Dave Snowden (Cognitive Edge). Pored njih, ove godine na Coding Serbia konferenciji pojaviće se još 25 govornika.

Planirane su i uvodne radionice praktičnog karaktera, koje će biti organizovane 15. maja, a za koje će prijavljivanje biti moguće od 1. aprila. Više informacija o događaju ali i o kartama možete pronaći na zvaničnom sajtu Coding Serbia konferencije.