Četvrta CODEstantine konferencija o kvalitetnim praksama razvoja softvera

CODEstantine konferencija

Dvodnevna konferencija za programere CODEstantine održaće se po četvrti put u Nišu, a predstavlja najveću konferenciju u južnoj Srbiji namenjenu programerima sa iskustvom.

Cilj konferencije je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima i dobrom praksom u razvoju softvera, kao i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima. Organizuje se po četvrti put, a prethodne tri konferencije imale su ukupno 600 učesnika. Ovogodišnja CODEstantine konferencija imaće deset domaćih i stranih predavača, eksperte iz sveta programiranja i tech preduzetništva.

Ove godine će po prvi put biti organizovane i radionice za koju se učesnici mogu prijaviti nezavisno od konferencije, a na kojoj će steći praktična iskustva. Radionice će biti organizovane dan pre konferencije, 21. marta, a zainteresovani se mogu prijaviti preko forme za prijavu.

Organizator konferencije je No Limit Hub, organizacija koja se bavi promovisanjem IT i startap kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja. Više informacija o konferenciji, prijave, kao i program događaja možete pronaći na zvaničnom sajtu.