Brain Summit - AI & Cloud First Conference - Netokracija.rs

Brain Summit – AI & Cloud First Conference

Prvi internacionalni Brain Summit - AI & Cloud First Conference, dvodnevna tehnička konferencija koja se fokusira na teme kao što su veštačka inteligencija, mašinsko učenje, tehnologija clouda, ali i automatizacije biznis procesa - biće održana krajem maja u Beogradu.

Organizator događaja je neprofitno udruženje LazyBrain koje je u protekle tri godine organizovalo više edukacija i projekata usmerenih na povezivanje i osnaživanje zajednice u domenu veštačke inteligencije, mašinskog učenja, kao i nauke o podacima.

Na događaju će govoriti više od 30 predavača iz regiona i Evrope, a ovim putem iz organizacije pozivaju sve zainteresovane da podele svoje stručno znanje i da se prijave na otvoreni poziv za govornike. Na navedenom linku se nalaze i predložene oblasti (teme), kao i uslovi konkurisanja, proces evaluacije i izbora, zajedno sa benefitima koji očekuju sve predavače.

U opticaju su i dalje Blind Bird karte

Misija Brain Summit-a se nadovezuje na misiju LazyBrain udruženja koje stoji iza njega, a to je da poveže sve ključne igrače koji će podeliti svoja iskustva i znanje u rešavanju nekih od najkompleksnijih problema sa kojima se biznisi, akademske i istraživačke institucije danas suočavaju. Očekivani broj delegata je 500.

Ukoliko želite da obezbedite sebi mesto na ovom događaju, posetite zvanični sajt ili web prodajno mesto gde možete obaviti kupovinu. Trenutno su u opticaju „Blind Bird“ karte. Takođe, ukoliko se vaša firma interesuje za veći broj karata, pišite na team@brainsummit.io za više informacija o pogodnostima za pravna lica. Zvanični jezik konferencije je engleski.