Bitcoin meetup o blockchain tehnologiji i kriptovalutama

Bitcoin meetup Beograd

Nakon uspešnog crypto meetupa u Nišu, ovog četvrtka biće organizovano još jedno okupljanje u Beogradu za sve koje zanimaju kriptovalute i blockchain tehnologija.

Ukoliko se zanimate za kriptovalute, blockchain tehnologiju, rudarenje, trgujete ili biste želeli da kupite svoj prvi „novčić“ – onda je ovo događaj za vas. Ovaj meetup je namenjen kako početnicima, tako i iskusnim programerima blockchain-a i decentralizovanih aplikacija.

Tema okupljanja biće isključivo kriptovalute i blockchain, a iz organizacije navode da je ulaz za sve zainteresovane besplatan, ali je potrebno prijaviti se na vreme. Ono što treba napomenuti jeste da se događaj održava na otvorenom za mali broj ljudi usled mera donetih za sprečavanje širenja COVID-19 virusa.

Organizatori obećavaju opuštenu i prijatnu atmosferu prisutnima, koji će imati priliku da se upoznaju sa zanimljivim članovima domaće kripto-zajednice ali i da saznaju nove zanimljive informacije. Više informacija kao i prijave, možete pronaći na zvaničnom sajtu.