Board of European Students of Technology - BEST Niš

Board of European Students of Technology – BEST Niš

Studentska organizacija BEST u Nišu organizuje četrnaesti međunarodni akademski kurs trajanju od 21. do 28. jula 2024. godine.

Ovaj sedmodnevni letnji kurs obuhvata radionice i predavanja na engleskom jeziku, a tema kursa obuhvata četvrtu industrijsku revoluciju, sa nazivom: 4.0ward Frontier: Exploring the Future of Industry.

Kurs je namenjen svim studentima Univerziteta u Nišu koji bi voleli da čuju nešto više o procesu i toku četvrte industrijske revolucije u savremenom svetu i domenu novih tehnologija u elektronici, mašinstvu, inženjerstvu i medicini.

Među polaznicima kursa nalaziće se i inostrani studenti iz različitih krajeva Evrope. Prijave za sve zainteresovane studente otvorene su od 19. juna do 12. jula, a prijava je moguća putem linka na zvaničnom Instagram profilu lokalne BEST grupe u Nišu, kao i na sajtu kursa: www.course24bestnis.rs.

Ovo je dobra prilika da svi zainteresovani, naročito ljubitelji savremene tehnologije, steknu i primene dodatno znanje iz ovih oblasti, ali i nova prijateljstva, učeći i družeći se u međukulturalnom prostoru. Uz posvećenost predavača steći će znanje koje je danas dosta traženo i cenjeno. Za sva pitanja u vezi ovog događaja možete se obratiti i putem mejla course@bestnis.rs.