BEST grupa organizuje međunarodni letnji akademski kurs

BEST grupa iz Niša organizuje međunarodni letnji akademski kurs

Lokalna BEST grupa Niš organizuje međunarodni letnji akademski kurs ove godine po dvanaesti put u periodu od 24. do 31. jula.

Jedna od značajnijih mogućnosti koju BEST pruža studentima u toku svakog godišnjeg doba je pohađanje stručnih kurseva širom Evrope, u gradovima u kojima postoje lokalne BEST grupe. Preko 7.000 studenata svake godine iskoristi ovu jedinstvenu priliku da se unapredi na različitim poljima nauke.

Tema kursa je “Why be sus when you can be sustainable”.

Pored akademskih obaveza koje zahteva kurs, inostrani učesnici će imati puno slobodnog vremena za upoznavanje naše kulture i grada. Planirani su obilasci kulturno – istorijskih spomenika, muzeja, organizovanje srpske i internacionalne večeri u toku kojih će učesnici moći da na najbolji način prikažu specifičnosti kulture iz koje dolaze.

Domaćim učesnicima biće pružena jedinstvena prilika da rade i uče u internacionalnoj atmosferi, koja podstiče kreativnost i pozitivnu energiju.

Pravo na učešće imaju svi studenti državnih i privatnih fakulteta i univerzita iz Niša, kao i studenti viših škola, do 26 godina starosti. Prijave su otvorene od 27. juna, prijavi se i obogati sebi leto novim znanjem i avanturama. Više informacija o kursu saznaj na zvaničnom sajtu.