Belgrade Youth Fair 2019

Belgrade Youth Fair 2019

Na petom po redu Belgrade Youth Fair-u, mladi će imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat.

Program će oba dana trajati od 10 do 16 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo. Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Radionice u okviru konferencijskog dela projekta držaće najveći stručnjaci iz kompanija učesnika, a neke od tema o kojima će se govoriti su: karijerni put uspešnih ljudi, kako napisati CV, kako pronaći idealan posao, marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije i mnoge druge.

Iz organizacije napominju da su prijave za događaj već otvorene i mogu se pronaći na zvaničnom sajtu gde se između ostalog nalazi i više informacija o ovoj konferenciji.