BBICC takmičenje u rešavanju studije slučaja dovodi inostrane studente u Beograd

BBICC 2019 takmičenje

Ove godine se takmičenje BBICC održava sedmi put zaredom u organizaciji Fakulteta organizacionih nauka i studentske menadžment konsalting organizacije - Case Study Club.

BBICC je rangiran u top 10 najboljih takmičenja ovog karaktera u čitavom svetu, po kriterijumima eminentnog Univerziteta u Oklandu, pionira u oblasti studije slučaja. Ove, kao i prošle godine, BBICC će biti na najvišem nivou time što će čak 80 studenata sa 20 prestižnih svetskih univerziteta i biznis škola doći u aprilu u Beograd na nedelju dana da se takmiče u rešavanju tri studije slučaja za tri različite, uspešne domaće kompanije.

U aprilu će se takmičiti timovi od po četiri studenta, koji dolaze iz zemalja iz celog sveta kao što su SAD, Australija, Kanada, Rusija, Švajcarska, Kina, Tajland. Sa njima će takođe snage odmeriti i srpski tim, sa Fakulteta organizacionih nauka.

Pored rešavanja različitih studija slučaja, odnosno takmičarskog dela BBICC-a, učesnici će imati priliku da, kroz razne društvene i zabavne aktivnosti, upoznaju Beograd i srpsku tradiciju, kulturu i običaje. Tri tima koja se na takmičenju pokažu kao najbolji biće proglašeni pobednicima ovogodišnjeg takmičenja, u subotu, 13. aprila 2019. godine. Više informacija možete posetiti na zvaničnom sajtu događaja.