Azure vs. AWS meetup - Netokracija.rs

Azure vs. AWS meetup

Otkako je postao mainstream, public cloud se rapidno razvija, konstantno nudeći dodatna unapređenja ali i trpeći razne promene. Kao rezultat imamo tehnologiju čiji servisi u većini slučajeva predstavljaju u potpunosti spremno i razređeno IT rešenje. Međutim, uprkos tome, većina korisnika ove tehnologije nije svesna njenog (punog) potencijala. A potencijal je izuzetan o čemu će se i govoriti na ovom okupljanju.

Ako vam je infrastruktura na public cloudu, ili nameravate da bude, neophodno je da upotrebite i maksimalno eksploatišete sve servise koje cloud može da ponudi. Jedino na taj način možete uvek biti spremni na sve izazove koji mogu da nastanu rastom jedne aplikacije.

Prijavite se za događaj već danas

Kako to u praksi izgleda na dve najkorišćenije public cloud platforme na svetu – Amazon Web Services i Microsoft Azure?

Iskusne Cloud Solutions arhitekte Rastko Vasiljević i Vladimir Stefanović iz kompanije SuperAdmins, objasniće i pokazaće na predavanju i live demonstraciji pod nazivom “Azure vs. AWS back to back: How to leverage public cloud for modern scalable applications”.

Iz organizacije pozivaju sve zainteresovane da se pridruže ovoj interaktivnoj sesiji gde će imati priliku da kroz primere iz prakse vide koji su to najbolji primeri za deploy i skaliranje aplikacije i kako maksimalno iskoristiti mogućnosti public cloud-a. Više informacija o događaju, kao i prijave nalaze se na zvaničnom sajtu.