Azure Saturday Belgrade - Netokracija.rs

Azure Saturday Belgrade

Sjajna vest za sve ljubitelje i entuzijaste Microsoftove cloud platforme: poslednji dani februara rezervisani su za najveću Azure konferenciju koja se premijerno događa u Srbiji - Azure Saturday Belgrade.

Azure Saturday je community konferencija nastala iz događaja AzureDays.org i u Srbiju stiže zahvaljujući Azure User Group Srbija i pod pokroviteljstvom kompanija SuperAdmins i Microsoft.

Microsoft MVP-jevi iz regiona i Evrope Azure Saturday je osmišljena kao besplatna konferencija sa misijom da se širi znanje i ojača zajednica. Nastala u Minhenu, tokom godina proširila se na druge gradove Nemačke, Italiju a sada i Srbiju. Učesnici konferencije u Beogradu će 29. februara imati priliku da prisustvuju predavanjima i radionicama istaknutih Azure solution arhitekti, project managera, softver inženjera iz Srbije, regiona i Evrope. Među predavačima, čak 12 nosi titulu Microsoft MVP.

Azure radionice vodiće renomirani Microsoft MVP stručnjaci

Ovakav raspored privukao je Azure entuzijaste iz Srbije i okolnih zemalja, pa je kapacitet od 150 mesta već popunjen. Međutim, još uvek imate priliku da se nađete na listi čekanja i da se prijavite za ovaj događaj. Ekskluzivne ekspertske radionice na ovoj jednodnevnoj konferenciji prethodiće dve Azure radionice koje vode renomirani stručnjaci sa titulama Microsoft MVP.

Radionicu pod nazivom “Developing Azure solutions while dreaming of multi-cloud” držaće Ivan Čuljak, dok će Aleksandar Nikolić, Vladimir Stefanović, Saša Kranjac i Mustafa Toroman voditi radionicu “Microsoft Azure – 10 years later”. Više informacijama o radionicama i prijave možete pronaći na zvaničnom sajtu događaja.