Apatin WordCamp 2023 - Netokracija.rs

Apatin WordCamp 2023

Dođite na WordCamp u Apatinu i budite deo globalne konferencije, ali i žurke povodom 20 godina postojanja WordPress platforme!

Apatinski WordCamp je događaj koji organizuju WordPress zajednice širom sveta i koji okuplja korisnike WordPress platforme kao i one koji ga razvijaju, a ove godine je i zajednica grada Apatina dobila organizaciju WordCamp-a od strane WordPress fondacije iz San Franciska – gradu u kojem je konferencija prvi put održana davne 2006. godine.

U pitanju je konferencija koja pruža priliku za učenje, umrežavanje i deljenje znanja i iskustava to jest, svega u vezi sa platformom WordPress, koja ove godine slavi 20 godina postojanja i na dan kampa u Apatinu 27. maja u svim krajevima sveta organizuju se proslave tim povodom. Dakle, događaj će biti deo globalne WordPress žurke.

Do sada je održano više WordCamp konferencija u Beogradu, a jedna u Nišu. Godine 2018. grad Beograd bio je domaćin i velike WordPress konferencije WordCamp Europe i ugostio ljude iz celog sveta, na događaju koji je okupio preko 2000 posetioca.

Šta vam je sve potrebno da biste se priključili WordCamp konferenciji?

Učesnici WordCamp-a su mahom korisnici WordPress-a, blogeri, dizajneri, marketari, SEO stručnjaci, preduzetnici kao i razni drugi profesionalci koji koriste ovu platformu za svoje web stranice ili klijente. Cilj događaja je da vi prisutni nauče nešto novo, upoznaju druge majstore WordPress-a, kao i potencijalne poslovne saradnike i partnere, ali i moguće zaposlene ili poslodavce.

Kupovinom karte koja košta 20 dolara, učesnicima će biti obezbeđeni obroci, kafa i piće, dok se preporučuje nošenje vlastitog pribora za higijenu. Predavači na kampu imaju obezbeđen besplatan smeštaj (u modernim drvenim kućicama), dok će posetioci imati pristup kampu unutar kompleksa događaja. Uz navedeno, organizatori će blagovremeno objaviti listu smeštajnih kapaciteta grada Apatina.


Za sve dodatne informacije o konferenciji neophodno je da posetite zvanični sajt WordCamp centrale!