Akademija za upravljanje inovacijama sredinom novembra u Beogradu

Akademija za upravljanje inovacijama

Nakon dva uspešno sprovedena programa kroz koje je prošlo 80 polaznika sa kojima je radilo čak 16 stručnjaka iz sedam različitih zemalja, ICT Hub poziva sve zainteresovane da se priključe trećem ciklusu Akademije koja ima za cilj da unapredi individualne, timske i organizacione sposobnosti za inoviranje.

Akademija za upravljanje inovacijama je zamišljena kao jedinstveni petodnevni program, zasnovan na intenzivnom zajedničkom radu učesnika i predavača. Odabranih trideset polaznika će imati priliku da učestvuje u celodnevnoj radionici koju vodi Sonja Kresojević , ekspert u oblasti korporativnih inovacija, razvoja preduzetništva i digitalne transformacije, ali i onoj koju će organizovati Afonso Rebelo de Sousa , stručnjak za izgradnju i upravljanje korporativnim startapima.

Posebno značajna će biti izlaganja Vladimira Vulića, konsultanta u oblasti menadžmenta, ali i Launchlabs predstavnika, pošto će se domaćoj publici prvi put predstaviti Kristina Petrova i Hristo Stankušev. Program je kreirao ICT Hub, koji čini tim ljudi posvećenih osnaživanju inovacija, kako u manjim poslovnim sistemima koji se bore za svoju poziciju na tržištu, tako i u korporacijama koje ulažu značajne napore da unaprede svoje postojeće industrijske pozicije.

Kroz niz edukativnih, mentorskih i konsultantskih aktivnosti, a u cilju građenja i jačanja zajednice inspirisane inovativnim delovanjem, ICT Hub pruža stručnu podršku u strateškom pristupu inoviranju, unapređenju organizacione kulture i razvoju tehnološkog preduzetništva, kako partnerima u Srbiji, tako i u regionu. Za sve dodatne informacije i prijavu učešća, posetite zvaničnu Internet stranicu akademije.