Akademija modernog menadžmenta

Akademija modernog menadžmenta

Ovaj događaj pruža idealnu priliku mladim ljudima da saznaju koje veštine prave razliku između dobrih i najboljih menadžera, a zatim ih kroz različite delove projekta analiziraju, razvijaju i primenjuju.

Akademija je projekat koji okuplja više od 30 eminentnih predavača poput Marije Švigir, Dragiše Ristovskog i Gordane Nikić koji će kroz različite delove projekta preneti svoja znanja i iskustva na učesnike, ali i odgovoriti na sva postavljena pitanja, nedoumice ili dileme pred kojima se studenti nalaze.

Akademija Modernog Menadžmenta sastavljena je od tri tematski i konceptualno različite celine na osnovu kojih su nazvani i delovi projekta: Studiranje, Istraživanje, Validacija. Akademija se među mnogobrojnim studentskim projektima izdvojila na osnovu teme, koncepta ali i praktičnih znanja i veština koje se na njoj uče i primenjuju.

Studiranje, kao prvi deo projekta održaće se 22. marta. Učesnici će prisustvom na nestandardnim predavanjima uvideti vrednost pravih informacija i smernica i imaće priliku da se na samom početku susretnu sa jednim od ciljeva čitave Akademije. Oni će između ostalog učiti o procesu sticanja znanja, ali i važnosti grupnog odlučivanja i kritičkog razmišljanja, kako bi najefektivnije pristupili radu.

Obezbedite svoje mesto na akademiji od 7. do 14. marta

Drugog i trećeg dana, učesnici će proći koz proces istraživanja gde će se studenti upoznati sa tehnikama kompleksnog i kreativnog rešavanja problema i alatima koji se koriste za rešavanje. Kroz interaktivne radionice, učesnici će imati priliku da razviju sposobnosti procene kompleksnosti problema i postanu svesni standardnih grešaka i prođu kroz pet faza design thinking metodologije.

Poslednji deo projekta, odnosno validacija, održaće se 24. marta i podrazumeva testiranje učesnika kroz rešavanje realnih problema iz poslovanja i afirmaciju stečenog znanja. Nakon procesa validacije, polaznici Akademije dobiće sertifikate kao dokaz prethodno stečenih veština. Projekat okuplja studente osnovnih akademskih i master studija Beogradskog univerziteta koji žele da upotpune neformalno znanje i tako spremno kroče na današnje tržište rada.

Iz organizacije napominju da se zainteresovani učesnici za Akademiju Modernog Menadžmenta mogu prijaviti od 7. do 14. marta, slanjem CV-a i popunjavanjem forme na zvaničnom sajtu organizacije.