Zakoračite u svet konverzacijske veštačke inteligencije

Zakoračite u svet konverzacijske veštačke inteligencije

Pridružite se prvom 'meetup'-u u organizaciji Haos Community Space-a i kompanije actum.ck koji se bavi razvojem veštačke inteligencije.

Konverzacijske AI tehnologije brzo transformišu način na koji kompanije komuniciraju sa svojim klijentima i zaposlenima. U pitanju su tehnlogije koje koriste moć veštačke inteligencije, obrade prirodnog jezika i mašinskog učenja za kreiranje inteligentnih chat bot-ova koji pomažu u rešavanju čitavog niza zadataka.

A kako tehnologije nastavljaju da napreduju, očekujemo da će se pojaviti još inovativnih slučajeva upotrebe veštačke inteligencije. Što se tiče brojeva, predviđa se da će globalno tržište konverzacijskih AI tehnologija za 23.6% godišnje i dostići 41.4 milijardu dolara do 2030.

Iz tog razloga, Haos Community Space zajedno sa actum.ck organizuje meetup, za sve stručnjake i entuzijaste zainteresovane za ovu tematiku.

Meetup će biti podeljen na dva dela: poslovni i tehnološki

Sergej Šlikov, izvršni direktor actum.ck, predstaviće poslovni deo: pružiće pregled tržišta konverzacione veštačke inteligencije, objasniti šta pametni chat bot-ovi znače u praksi i kako izgraditi i proširiti Conversational AI poslovanje.

Aleksej Kim, MLE actum.ck, pokriće tehnološke teme: arhitekture za sisteme za dijalog, ciljno orijentisane protiv ćaskanja / LLM botovi, mehanizam za upravljanje dijalogom i NLU pipeline, ključne izazove u tehnologiji konverzacione veštačke inteligencije.

Događaj organizuju actum.ck i Haos Community Space. Haos je invite-only community space startape, IT profesionalce i kreativce s globalnim načinom razmišljanja koji se nalazi u srcu Beograda.