'Employer Branding Belgrade' je online događaj koji organizuje Netokracija

Predstavljamo vam ‘Employer Branding Belgrade’ – online konferenciju koja otkriva nova pravila u IT industriji

Pravila za regrutovanje top talenta u IT-ju su se promenila… I zato organizujemo Employer Branding Belgrade - besplatni online događaj koji će pokušati da odgovori na pitanje šta zaposleni u tehnološkoj industriji danas traže kod svog poslodavca!

Da li kompanije treba da prate šta njihovi zaposleni pišu na LinkedIn-u? Može li jedna IT firma da sarađuje sa influenserima i da li visinu plate treba javno i transparentno komunicirati? Kako kreirati efikasan Employer Branding u 2021. godini i – kako ga meriti?

Odgovore na ova (i još neka) pitanja potražićemo 20. i 21. maja na Netokracijinoj online Employer Branding Belgrade konferenciji kada ćemo čuti i konkretne studije slučaja od predstavnika kompanija koje su uspešno pozicionirale sebe i svoju kulturu na tržištu rada i od eksperata koji su im u tome pomogli.

Šta vas očekuje na ovoj online konferenciji?

Početak predavanja i 20. i 21. maja zakazan je za 10h, a sam sadržaj možete pratiti preko Zoom-a ili putem live prenosa na Facebook-u. Ukoliko se odlučite za Zoom, neophodno je da prosledite svoju prijavu a mi vam možemo na email poslati link putem koga se možete uključiti u stream i postavljati pitanja na kraju sesija.

Bez daljeg odlaganja, evo i programa naše Employer Branding Belgrade konferencije:

20. maj

10:00 – Ko se u vašoj kompaniji bavi Employer Brandingom? (Katarina Šonjić – Kat on Coffee, Miloš Skokić -ŽIŠKA, Milena Rašić – Netokracija)

10:30 – Da li zaposleni predstavljaju kompaniju na LinkedInu? (Ana Mirković – Digital Communications Institute i Marko Mudrinić – Netokracija)

11:00 – Uskoro objavljujemo

21. maj

10:00 – Transparentno o platama u IT industriji – za i protiv (Nikola Mijailović – Joberty, Tamara Prodanović – HelloWorld.rs, Zoran Lazić – FatCat Coders)

10:30 – Uskoro objavljujemo

11:00 – Case study: Kako sarađivati sa influenserima za uspešan Employer Branding? (Dunja Funduk, PlayrixRS)


→ Prijavi se za Employer Branding konferenciju! ←


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kultura 2.0

9 razloga zašto žene ne (p)ostaju preduzetnice

Čula sam više puta da žene preduzetnice njihove kolege muškarci doživljavaju 'neozbiljno' i 'da se ne bave pravim biznisima'. Zašto postoji takva reputacija, i da li je zaista tako? 

Gaming

$12,7 milijardi vredna je akvizicija Zynge od strane Take-Two Interactive čiji je Nordeus ključan deo

Take Two Interactive, jedna od najvećih kompanija u globalnoj game dev industriji, najavila je akviziciju kompanije Zynga za 12,7 milijardi dolara. Na ovaj način pomenuti gigant bi mogao da proširi svoj već bogati portfolio firmi u sklopu kog se nalazi i srpski Nordeus.

Karijere

Jovan Krička živi i radi u Amsterdamu i otkriva šta čeka programere koji žele da nastave karijeru u Holandiji

Kako funkcioniše IT industrija u Holandiji i šta može da ponudi domaćim developerima?

Propustili ste

Karijere

Jovan Krička živi i radi u Amsterdamu i otkriva šta čeka programere koji žele da nastave karijeru u Holandiji

Kako funkcioniše IT industrija u Holandiji i šta može da ponudi domaćim developerima?

Društvene mreže

Facebook, Instagram i Twitter planiraju da omasove NFT sadržaj – šta to znači za korisnike?

Kompanija Meta, u ovom slučaju Instagram i Facebook, planiraju da korisnicima omoguće da kreiraju, prikazuju i prodaju NFT sadržaj u okviru svojih sistema. Štaviše, i Twitter je odlučio da počne sa prikazivanjem NFT-a što nas može uvesti u jednu novu eru društvenih mreža.

Karijere

Razgovori sa seniorima: Kako domaću IT industriju vidi Global Infrastructure and Cloud Architect?

Svoja razmišljanja za Netokraciju deli Igor Kosanović iz kompanije STADA IT Solutions (STADA GIS Serbia).

Office Talks Podcast

Od prvog gosta do globalne booking platforme

Prethodne dve godine slušali smo i čitali kako je pandemija pokosila industriju turizma. Može li se ovaj ogromni globalni sektor oporaviti brže zahvaljujući većem uplivu tehnologija? Upravo o tome razgovaramo u 78. epizodi Office Talks podcasta sa Đorđem Jevtićem iz startapa SerbianBookers.

Tehnologija

Crypto Lifers prvi je projekat umetnika Vladimira Popova koji nam otkriva kako je ušao u NFT svet

Da NFT i digitalna umetnost bazirana na blockchain tehnologiji nije prisutna samo u bogatim društvima i državama pokazuje nam i jedan od domaćin autora NFT kolekcije, Vladimir Popov. Njegov umetnički rad je već objavljen na internetu, a o tome ćemo govoriti u nastavku teksta.

Karijere

ProductDock organizuje ‘Rookie Boot Camp’ – tromesečnu praksu za studente i diplomce koji poznaju Javu

Program prakse biće organizovan u novosadskoj kancelariji ove kompanije od 1. marta, a otvorene su četiri pozicije za praksu. Na kraju programa, svi učesnici u skladu sa postignutim rezultatima imaće priliku za stalno zaposlenje u ProductDock-u.