'Employer Branding Belgrade' je online događaj koji organizuje Netokracija

Predstavljamo vam ‘Employer Branding Belgrade’ – online konferenciju koja otkriva nova pravila u IT industriji

Pravila za regrutovanje top talenta u IT-ju su se promenila… I zato organizujemo Employer Branding Belgrade - besplatni online događaj koji će pokušati da odgovori na pitanje šta zaposleni u tehnološkoj industriji danas traže kod svog poslodavca!

Da li kompanije treba da prate šta njihovi zaposleni pišu na LinkedIn-u? Može li jedna IT firma da sarađuje sa influenserima i da li visinu plate treba javno i transparentno komunicirati? Kako kreirati efikasan Employer Branding u 2021. godini i – kako ga meriti?

Odgovore na ova (i još neka) pitanja potražićemo 20. i 21. maja na Netokracijinoj online Employer Branding Belgrade konferenciji kada ćemo čuti i konkretne studije slučaja od predstavnika kompanija koje su uspešno pozicionirale sebe i svoju kulturu na tržištu rada i od eksperata koji su im u tome pomogli.

Šta vas očekuje na ovoj online konferenciji?

Početak predavanja i 20. i 21. maja zakazan je za 10h, a sam sadržaj možete pratiti preko Zoom-a ili putem live prenosa na Facebook-u. Ukoliko se odlučite za Zoom, neophodno je da prosledite svoju prijavu a mi vam možemo na email poslati link putem koga se možete uključiti u stream i postavljati pitanja na kraju sesija.

Bez daljeg odlaganja, evo i programa naše Employer Branding Belgrade konferencije:

20. maj

10:00 – Ko se u vašoj kompaniji bavi Employer Brandingom? (Katarina Šonjić – Kat on Coffee, Miloš Skokić -ŽIŠKA, Milena Rašić – Netokracija)

10:30 – Da li zaposleni predstavljaju kompaniju na LinkedInu? (Ana Mirković – Digital Communications Institute i Marko Mudrinić – Netokracija)

11:00 – Uskoro objavljujemo

21. maj

10:00 – Transparentno o platama u IT industriji – za i protiv (Nikola Mijailović – Joberty, Tamara Prodanović – HelloWorld.rs, Zoran Lazić – FatCat Coders)

10:30 – Uskoro objavljujemo

11:00 – Case study: Kako sarađivati sa influenserima za uspešan Employer Branding? (Dunja Funduk, PlayrixRS)


→ Prijavi se za Employer Branding konferenciju! ←


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Digitalni mediji

Disney+ je konačno dostupan i kod nas, ali evo šta korisnici u Srbiji ne dobijaju

Od ovog meseca, korisnici iz Srbije i regiona konačno imaju priliku da se pretplate na Disney+ striming platformu, ali uz određena ograničenja.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Karijere

Nakon 15 godina u medijima Ivan Jelić karijeru nastavlja u kompaniji Sourcefabric

Posle 15 godina rada na domaćem medijskom tržištu kao deo web tima B92, Ivan Jelić nastaviće svoju karijeru u kompaniji Sourcefabric. U intervjuu sa njim otkrivamo kako se odlučio da svoje nove profesionalne korake gradi u firmi koja razvija softver za medije.

Propustili ste

Najava

Solana x Jump Hacker House konferencija o web3 tehnologiji dolazi u Beograd početkom jula

'Solana x Jump Hacker House Beograd', konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise zainteresovane za blockchain i web3 tehnologije biće održana u Beogradu od 02. do 06. jula.

Gaming

Highwater nova je igra srpskog Demagog studija koja ove godine dolazi na konzole i PC

Nakon uspeha video igre 'Golf Club: Wasteland' i najave igre 'The Cub', srpski game dev studio Demagog najavio je svoj novi naslov 'Highwater' koji bi uskoro trebalo da bude dostupan za gejmere širom sveta.

Karijere

Kako započeti karijeru u web3 – saveti programera

Web3 je najbrže rastući ekosistem u Srbiji. Zanimalo nas je kako izgleda karijerni put u ovoj industriji, a to smo otkrili kroz razgovor sa dvojicom web3 programera.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Tehnologija

Nadomak Barselone zavirili smo u 3 nova električna modela brenda Cupra kojeg vole i auto i tech entuzijasti

U auto industriji Španija nije izgradila ime kakvo je realno mogla da ima. Međutim, nova era traži nove heroje, a ova zemlja na Pirinejima ima važnog igrača koji bi mogao da promeni percepciju države u specifičnom automobilskom svetu.

Analiza

Više od $135 miliona investicija za srpske startape u 2021. godini

Prema godišnjem izveštaju Startup Genome, prošla godina bila je najuspešnija ikada za domaći startap ekosistem, a procentualno gledano u njega je uloženo čak 600% više investicija u odnosu na 2020.