'Employer Branding Belgrade' je online događaj koji organizuje Netokracija

Predstavljamo vam ‘Employer Branding Belgrade’ – online konferenciju koja otkriva nova pravila u IT industriji

Pravila za regrutovanje top talenta u IT-ju su se promenila… I zato organizujemo Employer Branding Belgrade - besplatni online događaj koji će pokušati da odgovori na pitanje šta zaposleni u tehnološkoj industriji danas traže kod svog poslodavca!

Da li kompanije treba da prate šta njihovi zaposleni pišu na LinkedIn-u? Može li jedna IT firma da sarađuje sa influenserima i da li visinu plate treba javno i transparentno komunicirati? Kako kreirati efikasan Employer Branding u 2021. godini i – kako ga meriti?

Odgovore na ova (i još neka) pitanja potražićemo 20. i 21. maja na Netokracijinoj online Employer Branding Belgrade konferenciji kada ćemo čuti i konkretne studije slučaja od predstavnika kompanija koje su uspešno pozicionirale sebe i svoju kulturu na tržištu rada i od eksperata koji su im u tome pomogli.

Šta vas očekuje na ovoj online konferenciji?

Početak predavanja i 20. i 21. maja zakazan je za 10h, a sam sadržaj možete pratiti preko Zoom-a ili putem live prenosa na Facebook-u. Ukoliko se odlučite za Zoom, neophodno je da prosledite svoju prijavu a mi vam možemo na email poslati link putem koga se možete uključiti u stream i postavljati pitanja na kraju sesija.

Bez daljeg odlaganja, evo i programa naše Employer Branding Belgrade konferencije:

20. maj

10:00 – Ko se u vašoj kompaniji bavi Employer Brandingom? (Katarina Šonjić – Kat on Coffee, Miloš Skokić -ŽIŠKA, Milena Rašić – Netokracija)

10:30 – Da li zaposleni predstavljaju kompaniju na LinkedInu? (Ana Mirković – Digital Communications Institute i Marko Mudrinić – Netokracija)

11:00 – Uskoro objavljujemo

21. maj

10:00 – Transparentno o platama u IT industriji – za i protiv (Nikola Mijailović – Joberty, Tamara Prodanović – HelloWorld.rs, Zoran Lazić – FatCat Coders)

10:30 – Uskoro objavljujemo

11:00 – Case study: Kako sarađivati sa influenserima za uspešan Employer Branding? (Dunja Funduk, PlayrixRS)


→ Prijavi se za Employer Branding konferenciju! ←


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Programeri dugih jezika – ima li mesta ličnim stavovima na LinkedInu?

Jedna od tema na nedavno završenoj Netokracijinoj Employer Branding konferenciji bila je o upitnim nastupima zaposlenih na LinkedIn-u, koje rizike po kompaniju i pojedinca bi to moglo da donese i kako bi ovi problemi mogli da se izbegnu.

Startapi i poslovanje

Novosadski Continental najavio novo razvojno odeljenje koje će do 2024. godine zaposliti još 200 inženjera

'Human Machine Interface' ime je nove visokotehnološke poslovne jedinice koja postaje deo R&D centra u Novom Sadu. Novo odeljenje baviće se razvojem 'head-up display' tehnologije za potrebe automobilske industrije.

Startapi i poslovanje

Američki LotusFlare najbrojniji tim ima u Beogradu i radi na proizvodima koji menjaju ‘telco’ industriju

Beogradska kancelarija kompanije LotusFlare trenutno okuplja oko 60 IT stručnjaka i aktivno širi tim. O proizvodima na kojima rade i planovima za budućnost sa njihovim predstavnicima razgovaramo u tekstu koji sledi.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Nakon $100 miliona Series C investicije, američki Embroker nastavlja da razvija nove proizvode i širi svoj tim u Beogradu

Generalni menadžer kancelarije u Beogradu i globalni VP Engineering-a za Netokraciju govori o proizvodima koje Embroker razvija, o sektoru digitalnog osiguranja malih biznisa, ali i o daljim planovima za proširenje tima u srpskoj prestonici.

Startapi i poslovanje

Celsius, jedna od vodećih kripto platformi, kupio deo srpskog MVP Workshopa

Dva blockchain jednoroga od sada razvijaju svoje proizvode upravo iz Beograda.

Office Talks Podcast

Porezi, paušalci, test samostalnosti

Gost 52. epizode Office Talks podcasta bio je Svetislav Kostić, profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu i stručnjak za fiskalizaciju i poreze. Sa njim smo razgovarali o novom predlogu poreskih mera za brži rast IKT sektora.

Startapi i poslovanje

Peti rođendan u Beogradu Symphony slavi uz tim koji broji 90 zaposlenih – najavljeno dalje širenje poslovanja

Povodom pete godišnjice kompanije Symphony u Beogradu sa njenim predstavnicima pravimo retrospektivu poslovanja: koliko je firma porasla, koliko trenutno ima zaposlenih i na kojim tipovima projekata danas rade njihovi timovi?

Gaming

Hendrik Lesser razvijao je igre GTA i Angry Birds, a nama otkriva kako game dev industrija u Srbiji može brže da napreduje

Na edukativnom programu Playing Narratives koji organizuju Francuski i Goethe instituti u Srbiji u saradnji sa SGA, publika je imala priliku da čuje Hendrika Lessera, čoveka koji ima značajno ime u evropskoj i svetskoj industriji razvoja video igara. Upravo sa njim smo imali priliku da detaljno razgovaramo o video igrama kao novoj i važnoj kulturi.

Startapi i poslovanje

DSI i Digitalna Zajednica objavile predlog poreskih mera za brži rast srpskog IT-ja

Predlog od 11 mera tiče se podrške ekonomiji inovacija i razvoja, a posebno se ističe produžetak roka poreskih subvencija za sve paušalce koji su zaposleni od uvođenja Testa samostalnosti.