Eleven stiže u Beograd, Novi Sad i Niš

Eleven stiže u Beograd, Novi Sad i Niš – želi da upozna domaće startape

Bugarski akcelerator Eleven ponovo stižu u Srbiju, tačnije u tri najveća grada - Beograd, Novi Sad i Niš. Cilj posete jeste upoznavanje sa domaćim early stage startapima u potrazi za početnim kapitalom, ali i prilika za startape da se upoznaju sa investitorima, timovima koji su već prošli kroz program akceleratora te mentorima koji danas savetuju kompanije u potrfoliu ovog fonda.

11me

Samo u proteklih nekoliko godina Eleven je u 16 domaćih startapa investirao 1,4 miliona evra, dok ta cifra iznosi €9 miliona za 107 kompanija na području Centralne i Istočne Evrope. Pomenuti fond nudi 25.000 evra početne investicije u zamenu za 8% udela u kompaniji. U zavisnosti od daljeg procesa i potreba, Eleven može da investira ukupno do 200.000 evra. Pored početnog kapitala, fond nudi i tromesečni intenzivni program akceleracije koji uključuje mentorske sesije, radionice i networking.

Želite da čujete šta Elevenovi intestitori imaju da kažu? Ovo su datumi okupljanja u Srbiji:

Iz bugarskog fonda ističu da je ideja okupljanja zapravo upoznavanje sa Elevenovim timom i alumnijima, te da su startapi dobrodošli da postave pitanja koja ih zanimaju o radu ovog akceleratora. U Novom Sadu i Beogradu biće održaća i pitch takmičenja gde će najbolji timovi biti fast track-ovani – oni će dobiti direktnu pozivnicu na Eleven Selections Days koji se održava u novembru u Sofiji. Timovi koji prođu završnu selekciju postaće deo naredne generacije ovog akceleratora.

Otvorene prijave za 10. generaciju

Iz Elevena pozivaju sve zainteresovane timove da pošalju svoj pitch deck, te da se prijave za program 10. generacije u okviru koga će provesti 3 meseca radeći na svojim proizvodima u prostorijama Elevena koje se nalaze u Sofiji.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Digitalni mediji

Disney+ je konačno dostupan i kod nas, ali evo šta korisnici u Srbiji ne dobijaju

Od ovog meseca, korisnici iz Srbije i regiona konačno imaju priliku da se pretplate na Disney+ striming platformu, ali uz određena ograničenja.

Startapi i poslovanje

Domaći OTA Sync podigao €250.000 – prva investicija Telekomovog VC fonda

Domaći startap OTA Sync podigao je investiciju u vrednosti od skoro 250.000 evra od strane zajedničkih investitora TS Ventures Fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys fonda iz Estonije.

Novost

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Devtech obezbedio €12,25 miliona za dalje širenje poslovanja u Srbiji i regionu

Globalna kompanija za digitalne inovacije iz Srbije Devtech, objavila je partnerstvo sa Claret Capital Partners, investicionim fondom iz Londona koji finansira razvoj brzorastućih tehnoloških kompanija.

Intervju

Razgovori sa seniorima: Kako je Miloš od Frontend programera postao JavaScript Tech Lead

Ukoliko imate dobro početno znanje i volju da učite, IT industrija vas može nagraditi brzim napretkom kroz tehnološku hijerarhiju kompanije. Svoj karijerni put ka tituli senior programera, ovog puta nam detaljno otkriva Miloš Cvetković koji je JavaScript Tech Lead u kompaniji Levi9.

Office Talks Podcast

Relax Gaming: Put od formiranja studija do nagrađivanih igara

Gost 99. epizode Office Talks podcasta bio je Srđan Zdravković, Head of Studio u kompaniji Relax Gaming koja se bavi razvojem online igara na sreću, a čiji tim u Srbiji stoji iza nekih od najnagrađivanijih naslova u iGaming industriji.

Recenzija

Telegram ili WhatsApp: Koje nam prednosti i rizike donosi svakodnevno dopisivanje na ovim aplikacijama?

Telegram je uveo premium opciju koja za 4,99 dolara mesečno korisnicima obezbeđuje pristup dodatnim funkcijama. Da li je ovo samo nastavak 'borbe' za korisnike između ovog chat servisa i giganta kao što je WhatsApp?

Novost

Uvod u blokčejn: Novi vodič odgovara na pitanja o osnovama ove tehnologije

Ovaj vodič nam donosi osnove blockchain tehnologije, uvod u blockchain ekonomiju, kao i odgovore na pitanja kako ova tehnologija utiče na vaš online identitet i koja je njena budućnost.

Startapi i poslovanje

Florence Healthcare sa velikom kancelarijom u Beogradu obezbedio novih $27 miliona investicije

Cilj ove investicije je da podrži misiju kompanije da u narednoj deceniji udvostruči rezultate kliničkih istraživanja tako što će omogućiti remote pristup njihovoj dokumentaciji.