Otvorene su prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe 2021.

Otvorene prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe – traju do 14.novembra

Raiffeisen banka i Startit pozivaju sve zainteresovane startape da prijave svoja fintech rešenja i takmiče se za vredne nagrade.

Prijave su zvanično otvorene do 14. novembra tekuće godine, a timovi koji se uključe u takmičenje imaće priliku da predstave svoje inovacije i najnovija rešenja iz oblasti finansijskih tehnologija pred stručnjacima iz industrije i startap ekosistema.

Inače, Elevator Lab Challenge South-East Europe je regionalno fintech startap takmičenje koje je organizovano kroz pet tematskih oblasti, a pored Srbije, prijave su otvorene i za timove iz regiona Jugoistočne Evrope.

Zainteresovani kandidati mogu da se prijave za učešće u nekoj od sledećih pet kategorija:

  • Bankarstvo za stanovništvo i mala i srednja preduzeća,
  • Napredna analitika i veštačka inteligencija,
  • Plaćanja i obrada transakcija,
  • Velike korporacije i institucionalni klijenti,
  • ESG rešenja.

Najbolji startapi iz svake kategorije dobijaju nagradu od 5.000 evra

Organizatori navode i da će se polufinalna takmičenja ove godine odvijati online po navedenim kategorijama, a ne na osnovu lokacije kao prethodnih godina, i biće organizovana tokom novembra i decembra.

Najbolji startapi iz svake kategorije dobijaju nagradu od 5.000 evra, mogućnost da razviju pilot projekat sa nekom od lokalnih banaka, priliku da svoja rešenja integrišu u sisteme Raiffeisen banke i tako dođu do 2,6 miliona klijenata, kao i plasman u regionalno finale. Elevator Lab Challenge South-East Europe biće okončan gala događajem na kome će pobednici takmičenja dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 10.000€.

Dodatno, regionalni pobednik će imati priliku da se predstavi rukovodstvu banke organizatora kao i Raiffeisen Bank International-a na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u na proleće 2022. godine.

Prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe traju do 14. novembra, a prijavljivanjem za učešće startap kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija, koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspešni regionalni preduzetnici i investitori. Detaljne informacije o takmičenju, učešću i nagradama možete pronaći na sajtu.


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Gaming

3Lateral predao urbanistički projekat za novosadski kampus – useljenje 2024. godine

Epic Games i 3Lateral zvanično su objavili više detalja o narednim koracima vezanim za planiranje i izgradnju svog budućeg kampusa u Novom Sadu.

Startapi i poslovanje

Da li Srbija inovira i zašto je važna naša pozicija na listi Globalnog indeksa inovativnosti?

Na poziciji Globalnog indeksa inovativnosti Srbija je pala sa 53. na 54. poziciju. Analiziramo gde smo bili lošiji, a gde bolji na skali inovacija.

E-commerce

eCommerce bezbednost: 5 saveta za bezbedniju internet trgovinu

Svakog oktobra održava se Evropski mesec sajber bezbednosti. Sa porastom internet trgovine u svetu, ali i u Srbiji, zapitali smo se kako povećati bezbednost domaćih internet prodavnica i šta to mali i veliki trgovci mogu da urade kako bi zaštitili svoje kupce. Korisne savete potražite u nastavku ovog vodiča.

Propustili ste

Mobilno

Koji su to najbolji telefoni na tržištu u cenovnom rangu od €250 do preko €750

Tržište mobilnih telefona nikada pre nije bilo ovako raznoliko. Korisnici danas na raspolaganju imaju ogroman broj modela različitih klasa i cenovnih kategorija, da se slobodno može reći kako je mogućnost izbora pametnih telefona najveća - od kada oni postoje.

Startapi i poslovanje

Freshdesk je SaaS alat za CX koji koristi 50.000 kompanija širom sveta – a od skoro je dostupan i na Balkanu

Kompanija Freshworks od prošle godine posluje i na regionalnom tržištu, a sa direktorom za Balkan razgovaramo o njihovim proizvodima - pogotovu o alatu Freshdesk.

Office Talks Podcast

Šta su to superklasteri i kako nastaju? (gost Kosta Andrić)

Može li se u naredne četiri godine izgraditi prvi srpski superklaster i kako pomoću ovog modela unaprediti tehnološke kapacitete domaće privrede? Otkrivamo u prvoj epizodi Office Talks specijala.

Startapi i poslovanje

Rekordan broj investicija i akvizicija obeležili su domaći ekosistem u 2021. godini

Analiziramo koji su to događaji obeležili startap zajednicu u proteklih 365 dana.

Startapi i poslovanje

Opseg plate prva je stvar koju programeri traže u oglasu za posao

Da, oglasi za posao u IT industriji imaju mane - čak i ako ih i HR-ovi i kompanijski menadžeri pišu i proveravaju po nekoliko puta. Najčešće ne sadrže dovoljno informacija o poziciji, opseg plate uglavnom izostaje, ali su zato marketinški detalji u prvom planu.

Startapi i poslovanje

Raising Stars: Stručna podrška i do 15.000 CHF za lokalni razvoj i globalni rast inovativnih ideja

Naučno-tehnološki park Beograd raspisao je uz podršku Vlade Švajcarske i u partnerstvu sa NTP Niš i NTP Čačak, novi poziv za Raising Starts, prvi pre-seed program koji startapima u najranijim fazama razvoja donosi stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj.