Kako do uspešne saradnje sa klijentima?

Kako do uspešne saradnje sa klijentima?

Četrdeseto po redu DaFED okupljanje i ove godine će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu i to 3. februara s početkom od 18 časova. Svi koji budu prisustvovali ovom događaju imaće priliku da od stručnih predavača saznaju nešto više o temama kao što su ‘Accessibility ABC’ i ‘Client Experience Design’.

dafed-

Predavački duo na prvom ovogodišnjem DaFED okupljanju čine Tamaš Tot (Upwork) i Marko Dugonjić (Creative Nights, Smashing Magazine). Tamaš, koji je inače backend programer i frontend arhitekta publiku će najviše upoznati sa procesom “Accessibilitya”, a njegovo predavanje je namenjeno korisnicima koji nisu sigurni oko primene WAI-ARIA tehničkih dokumenata i u čemu se oni razlikuju u odnosu na WCAG 2.0 proces, a pored toga biće i više reči o sprezi između UX-a, preformansi i accessibilitya.

Sa druge strane, Marko Dugonjić će prisutnima govoriti o oblikovanju uspešnog korisničkog iskustva, te koliko je za taj proces osim uključivanja korisnika, potrebno razumeti potrebe i poslovne ciljeve klijenta, a najveći izazov je pronaći zlatnu sredinu između te dve grupe. Marko će probati da edukuje sve zainteresovane na koji način poboljšati proces od prodaje do realizacije i kako uspešnije sarađivati sa klijentima.

Prijavite vaše prisustvo na vreme

Iz organizacije ističu da će ulaz za predstojeći događaj biti besplatan, ali da je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno na vreme popuniti prijave koje se mogu pronaći na zvaničnom sajtu DaFED-a. Ukoliko želite da ostanete u toku sa najnovijim informacijama, možete se učlaniti u oficijalnu Facebook grupu ili zapratiti Twitter nalog ovog događaja.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Domaći EasyPass nudi privatne časove za sve učenike — a dodatnu zaradu za nastavnike

EasyPass platforma domaćih osnivača profesore i nastavnike širom Srbije povezuje sa učenicima, povećavajući im broj zakazanih časova, samim time i mogućnost dodatne zarade. A, učenicima su dostupni privatni časovi iz svih predmeta.

Office Talks Podcast

Nova era digitalne televizije i interneta

Gosti 174. epizode Office Talks podkasta bili su Vojin Kličković i Peđa Janković iz kompanije Yettel sa kojima smo razgovarali o razvoju Hipernet usluge optičkog interneta i digitalne televizije tokom dve godine postojanja ovog servisa.

Startapi i poslovanje

Startap inloodis iz Srbije menja način na koji se trenira košarka — uz pomoć holograma!

U intervjuu sa osnivačem Markom Gojakom, pročitajte priču o nastanku 'inloodis Basketball Spatial Computing Platform' jedinog AR sistema za asistenciju na košarkaškom treningu na svetu.

Propustili ste

Tehnologija

Open AI Sora oživljava filmsko platno, dok je Google Gemini isuviše ‘woke’

Donosimo vam osvrt na najnovija dostignuća tehnoloških giganata, kada je u pitanju razvoj alata zasnovanih na veštačkoj inteligenciji.

Office Talks Podcast

Kako je web3mine Vukašina Vukoja podigao $6 miliona investicije?

Vukašina smo ponovo ugostili u 178. epizodi Office Talks podkasta, kako bi nam rekao nešto više o svom novom projektu i o tome kako je pridobio poverenje vodećih web3 investitora.

Intervju

Hipernet nakon dve godine: 100.000 korisnika i dolazak mobilnih TV aplikacija

Hipernet usluga digitalne televizije i optičkog interneta kompanije Yettel na tržištu je prisutna već više od dve godine. Broj korisnika ovog servisa se povećava, a početak godine je bila idealna prilika da o Hipernetu ponovo razgovaramo sa Nenadom Hasurom, direktorom segmenta za fiksne i digitalne usluge u kompaniji Yettel.

Gaming

‘Ludo: Animal Heroes’ – nova je igra domaćeg Oxyverse studija dostupna za iOS i Android korisnike

Još jedan gaming naslov iz Srbije osvanuo je na App Store i Google Play prodavnici za globalno tržište. Reč je o video igri 'Ludo: Animal Heroes' iza koje stoji domaći game dev studio Oxyverse - sa čijim smo suosnivačem Jovanom Jaramazom razgovarali u intervjuu koji sledi.

Office Talks Podcast

Istina o platama programera

Novu epizodu Office Talks podkasta posvetili smo FishingBooker anketi o platama u IT industriji i tim povodom ugostili Dina Delića, koji je COO u pomenutoj kompaniji.

Tehnologija

Ivan Marković: Hakerski napad na EPS uspeo je zbog korupcije

Ne dozvoljavamo da se hakerski napad i krađa podataka iz baze Elektroprivrede Srbije olako zaboravi, a u tome nam pomaže pokretač foruma 'Bezbedni Balkan'.