Švajcarski ch-aviation ulaže 3,8 miliona evra u kancelarije u Beogradu

Švajcarski ch-aviation ulaže 3,8 miliona evra i otvara kancelarije u Beogradu

Švajcarski provajder obaveštajnih podataka ch-aviation najavljuje ulaganje u Srbiji i zapošljavanje novih kadrova.

Pomenuti švajcarski provajder obaveštajnih podataka koji opslužuje brojna renomirana imena industrije kao što su Erbas, Delta Air Lines, Mišelin, Svetska banka i aerodrom Frankfurt, najavljuje ulaganje od 3,8 miliona evra u svoje poslovanje u Srbiji u narednih pet godina, kao i otvaranje nove kancelarije u Beogradu.

Sa sedištem u Švajcarskoj i sa kancelarijama u Zagrebu i Beogradu, ch-aviation nastavlja da razvija svoje globalno poslovanje kao jedina B2B SaaS kompanija za podatke o vazduhoplovstvu u regionu. Više od 20 godina, ch-aviation donosiocima odluka širom sveta pruža relevantne i ažurne obaveštajne podatke o avio-kompanijama i pronicljive vesti o industriji.

Osnovan 1998. godine u Švajcarskoj, ch-aviation je postao jedan od najpouzdanijih i najuticajnijih dobavljača obaveštajnih podataka u vazduhoplovstvu. Pomenuta kompanija trenutno zapošljava preko 70 ljudi u oblasti podataka, programiranja, vesti, prodaje, marketinga i ljudskih resursa, sa planovima za nastavak širenja.

Planirano lokalno angažovanje talenata

Nova beogradska i postojeća zagrebačka kancelarija podržaće ch-aviation u predstavljanju globalnoj publici i pozicioniranju kompanije kao jedinstvene B2B SaaS i jedine tehnološke kompanije za vazduhoplovne podatake u regionu. Ovom prilikom, oglasio se i Lars Gaebler, potpredsednik Data Program Managementa kompanije, koji je tom prilikom istakao:

Otvaranje kancelarije u Beogradu rezultat je našeg kontinuiranog rasta i potrebe za novim kadrovima koje planiramo da zaposlimo. Upravo smo se uselili u našu novu kancelariju od 280m² na Novom Beogradu, poslovno-tehnološki okrug. Sa planiranom investicijom od 450 miliona dinara u narednih pet godina, ovo je ozbiljna finansijska obaveza koja nam omogućava da zadovoljimo naše poslovne potrebe za naredne mesece i godine.

Kompanija namerava da angažuje lokalne talente u Beogradu kako bi pomogla u širenju svog globalnog brenda i usluga. Kao međunarodna kompanija, ch-aviation nudi okruženje u kojem se govori engleski, kontinuirano interno obrazovanje i atraktivne i moderne pogodnosti za zaposlene.

Ova kompanija već ima programere u svojoj beogradskoj kancelariji i traži još zaposlenih koji bi im se pridružili, kao i timu za prodaju te istraživanje podataka. Pored redovnih i honorarnih pozicija, na raspolaganju su i mogućnosti za studente.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Office Talks Podcast

IT otkazi u Srbiji (gost Marko Vučetić)

Ove i prošle nedelje saznali smo da su pojedine IT kompanije u Srbiji krenule da smanjuju svoje timove - tehničke i netehničke pozicije.

Intervju

50 miliona pošiljaka obradio je srpski Mily Technologies – startap koji nastoji da unapredi logistiku širom sveta

Industrija logistike i dostave proizvoda i te kako ima potencijal za veći rast i razvoj zahvaljujući modernim tech rešenjima. Jedno od takvih rešenja razvija i srpski startap Mily Technologies sa čijim smo osnivačima imali priliku da razgovaramo, a koji su se vratili iz Danske i Nemačke u Srbiju da pokrenu svoj biznis.

Karijere

Studenti ETF-a najavljuju protest: Školarina za Softversko inženjerstvo povećana na 280.000 RSD

Nezadovoljni cenama školarine na nekim od najtraženijih i najskupljih smerova, studenti ETF-a pridružuju se kolegama sa arhitekture u blokadi zgrade tehničkih fakulteta.

Propustili ste

Analiza

Kako obračunati ‘ekstra porez’ za 2022. godinu i na koga se on primenjuje?

U tekstu koji sledi, donosimo vam odgovore na sva pitanja koja imate u vezi sa godišnjim porezom na dohodak građana, te vašim obavezama prilikom oporezivanja.

Novost

Pet razloga zbog kojih ćete želeti da koristite mobilnu aplikaciju UniCredit Banke

Mobilna aplikacija UniCredit Banke Srbija ocenjena je od strane svojih korisnika najvišim ocenama na tržištu, u onlajn prodavnicama App Store i Google Play, u kategoriji mobilne bankarske aplikacije.

Karijere

Koja su prava radnika u slučaju otkaza i gde kompanije najčešće greše?

Poslednjih nekoliko nedelja u IT zajednici sve češće slušamo o otkazima i zamrzavanju zapošljavanja. To nas je nateralo da se zapitamo kako su u Srbiji regulisani otkazi usled smanjenja obima posla, te koja prava radnici mogu da ostvare ukoliko ostanu bez posla?

Internet marketing

DigiTalk u Zrenjaninu i ovog aprila o razvoju digitalne ekonomije u Srbiji

Digitalk, organizacija koju čine Vladimir Kovač, Ivan Minić i Vitomir Ognjanović, najavljuje dva vezana događaja u aprilu posvećena digitalnoj ekonomiji u Srbiji: Digitalk e-Commerce Days i Digitalk Konferenciju 2023. 

Upoznajte poslodavce

ABBYY razvojni centar u Srbiji zapošljava domaće inženjere, ali i netehničke kadrove

Multinacionalna kompanija ABBYY, koja razvija inteligentna rešenja za obradu dokumentacije, planira da do 2023. godine udvostruči broj domaćih stručnjaka s ciljem širenja poslovanja i stvaranja snažne tehnološke zajednice u Srbiji.

Tehnologija

Posetili smo Bugatti Rimac: Zavirite kako nastaje najbrži serijski električni auto na svetu

Redakcija Netokracije imala je ove nedelje posebnu priliku da poseti fabriku kompanije Rimac Automobili u Zagrebu. U tekstu koji sledi prenosimo vam naše utiske i informacije o kompaniji koja postavlja neke nove standarde u svetu automobilizma i tehnologije.