Švajcarski ch-aviation ulaže 3,8 miliona evra u kancelarije u Beogradu

Švajcarski ch-aviation ulaže 3,8 miliona evra i otvara kancelarije u Beogradu

Švajcarski provajder obaveštajnih podataka ch-aviation najavljuje ulaganje u Srbiji i zapošljavanje novih kadrova.

Pomenuti švajcarski provajder obaveštajnih podataka koji opslužuje brojna renomirana imena industrije kao što su Erbas, Delta Air Lines, Mišelin, Svetska banka i aerodrom Frankfurt, najavljuje ulaganje od 3,8 miliona evra u svoje poslovanje u Srbiji u narednih pet godina, kao i otvaranje nove kancelarije u Beogradu.

Sa sedištem u Švajcarskoj i sa kancelarijama u Zagrebu i Beogradu, ch-aviation nastavlja da razvija svoje globalno poslovanje kao jedina B2B SaaS kompanija za podatke o vazduhoplovstvu u regionu. Više od 20 godina, ch-aviation donosiocima odluka širom sveta pruža relevantne i ažurne obaveštajne podatke o avio-kompanijama i pronicljive vesti o industriji.

Osnovan 1998. godine u Švajcarskoj, ch-aviation je postao jedan od najpouzdanijih i najuticajnijih dobavljača obaveštajnih podataka u vazduhoplovstvu. Pomenuta kompanija trenutno zapošljava preko 70 ljudi u oblasti podataka, programiranja, vesti, prodaje, marketinga i ljudskih resursa, sa planovima za nastavak širenja.

Planirano lokalno angažovanje talenata

Nova beogradska i postojeća zagrebačka kancelarija podržaće ch-aviation u predstavljanju globalnoj publici i pozicioniranju kompanije kao jedinstvene B2B SaaS i jedine tehnološke kompanije za vazduhoplovne podatake u regionu. Ovom prilikom, oglasio se i Lars Gaebler, potpredsednik Data Program Managementa kompanije, koji je tom prilikom istakao:

Otvaranje kancelarije u Beogradu rezultat je našeg kontinuiranog rasta i potrebe za novim kadrovima koje planiramo da zaposlimo. Upravo smo se uselili u našu novu kancelariju od 280m² na Novom Beogradu, poslovno-tehnološki okrug. Sa planiranom investicijom od 450 miliona dinara u narednih pet godina, ovo je ozbiljna finansijska obaveza koja nam omogućava da zadovoljimo naše poslovne potrebe za naredne mesece i godine.

Kompanija namerava da angažuje lokalne talente u Beogradu kako bi pomogla u širenju svog globalnog brenda i usluga. Kao međunarodna kompanija, ch-aviation nudi okruženje u kojem se govori engleski, kontinuirano interno obrazovanje i atraktivne i moderne pogodnosti za zaposlene.

Ova kompanija već ima programere u svojoj beogradskoj kancelariji i traži još zaposlenih koji bi im se pridružili, kao i timu za prodaju te istraživanje podataka. Pored redovnih i honorarnih pozicija, na raspolaganju su i mogućnosti za studente.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Tehnologija

Neuralink moždani čip: Revolucija u medicini ili senzacionalizam?

Čip pod nazivom 'Telepatija' uspešno je ugrađen u ljudski mozak, saopštila je kompanija Elona Maska. Analizirali smo da li je reč o velikom naučnom dostignuću, ili tek eksperimentu u testnoj fazi.

Startapi i poslovanje

Vega IT ulaže €1.000.000 u osnivanje novog startapa Thrivea

Kao nastavak globalnog širenja poslovanja, kompanija Vega IT najavila je novi poslovni poduhvat. Ovog puta, rade na razvoju inovativnog HR SaaS rešenja pod imenom Thrivea.

Startapi i poslovanje

Anygo je novi servis za deljenje vozila u Beogradu putem aplikacije – čija se mreža širi

Na ulicama glavnog grada pojavili su se mali gradski Hyundai automobili sa natpisom 'Anygo car sharing'. Prestonica je konačno dobila jedan ovakav servis, a mi vam u intervjuu sa osnivačem startapa 'Anygo' otkrivamo kako on funkcioniše i na koji način je nastao.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Novi GapMinder Fond II s kapitalom od €80 miliona targetira i srpske startape!

GapMinder Ventures, VC fond koji je dosad primarno ulagao u tehnološke kompanije iz Rumunije, pokreće GapMinder Fond II, investicioni paket od 80 miliona evra koji će biti alociran i na širem istočnoevropskom regionu, pa tako i Srbiji i Hrvatskoj.

Tehnologija

SEO Spam: Kako su AI generisani advokati pokušali da prevare Netokraciju?

Razvojem veštačke inteligencije cyber kriminalci postaju sve veštiji, a napadi sve maliciozniji. Donosimo vam priču o tome kako smo uspeli da raskrinkamo jedan takav pokušaj ucene.

Office Talks Podcast

Da li će Bitcoin doći do $100.000?

Dolazak Bitcoin ETF-a izazvao je pažnju mnogih u Web3 svetu. Upravo o ovoj temi ali i o stanju na tržištu kriptovaluta, razgovarali smo u novoj epizodi podkasta sa Aleksandrom Matanovićem, direktorom i osnivačem kripto menjačnice ECD.rs.

Novost

Uživo praćenje prevoza u Beogradu od danas na Google mapama!

Google je u okviru svoje aplikacije mapa na pametnim telefonima omogućio praćenje javnog prevoza u realnom vremenu za našu prestonicu.

Intervju

Vladimir Kovač: Iz zajednice se regrutuje radna snaga, zato kompanije treba da budu deo događaja

Zrenjaninski hotel Vojvodina tradicionalno će krajem aprila ugostiti još jednu DigiTalk konferenciju i edukaciju posvećenu e-trgovini. O važnosti održavanja ovakvih događaja za kreativnu, digitalnu i IT zajednicu, razgovaramo sa jednim od osnivača i organizatora konferencije.

Sponzorisano

Bosch inženjerski centar u Srbiji zapošljava IT stručnjake koji razvijaju rešenja za auto industriju

Ubrzani razvoj 'automotive' industrije i okretanje u smeru sve veće integracije digitalnih rešenja, otvorile su jedno sasvim novo poglavlje za tehnološke i IT kompanije. Jedan od lidera u razvoju digitalnih rešenja za auto industriju je i kompanija Bosch, čiji IT sektor u Srbiji zapošljava više od 400 stručnjaka.