Kako u Srbiji uz kripto valute naplatiti poslovanje - tema Bitkoin edukacije

Kako u Srbiji uz kripto valute naplatiti poslovanje – tema prve Bitcoin edukacije u Beogradu

Bitkoin Asocijacija Srbije najavljuje jednodnevnu edukaciju za profesionalce i znatiželjne digitalne preduzetnike. Događaj će se održati 2. juna na adresi Višegradska 27, a govoriće se o implementaciji bitcoina, kao i daljem razvoju blockchain tehnologije i upravljanju finansijskim inovacijama na Internetu.

Decentralizovana Internet valuta bitcoin krči svoj put ka mainstream korisnicima i globalnoj implementaciji. Predstojeća edukacija ima za cilj da sve učesnike približi aktuelnim dešavanjima vezanim za ovu kripto valutu, dok će prisutni biti u prilici da čuju kako da i sami postanu deo bitcoin ekonomije – što predstavlja dodatnu vrednost za online preduzetnike, te sve zainteresovane koji istražuju blokchain tehnologiju.

Inostrani eksperti gosti Beograda

Predstojeća bitcoin edukacija okupiće renomirane stručnjake iz oblasti primene bitcoina za plaćanje na Internetu, kao i preduzetnike posvećene razvoju blockchain tehnologije na novim poljima. Celodnevna edukacija pružiće prisutnima jedinstven uvid u svet najpoznatije kriptovalute, sa posebnim fokusom na implementaciju ove vrste plaćanja u Srbiji i regionu. Učesnicima će se obratiti sledeći predavači:

 • Jure Pirc (Coin Telegraph)
 • Žarko Ptiček (Ptiček d.o.o.)
 • Alex Migitko (Gamecredits)
 • George Papageorgiu (University of Nicosia)
 • Ioannis Menelaou (Lykke)
 • Aleksandar Matanović (Bitcoin Srbija)

Kada je reč o prijavama, iz organizacije napominju da cena učesničkih paketa za pravna ali i fizička lica iznosi 7.500 dinara, dok je u cenu uračunat jednodnevni program predavanja, poklon paket, kafe pauza i networking ručak. Prijave su već otvorene, a svi zainteresovani ih mogu popuniti na zvaničnom sajtu Bitcoin Asocijacije Srbije.

Ostavi komentar

 1. slobodan stojkovic

  slobodan stojkovic

  20. 12. 2017. u 20:13 Odgovori

  Moje firme hostel Jedro (www.hostelbgd.com) i jedriicarski klub Jedro (krstarenje.biz) su pocele da prihvataju placanje kripto valutom. Ako mislite da je ovo interesantna tema za vas javite se na mailoom ili na mob.0606407374
  Poz Slobodan Stojkovic

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Kako dobiti posao u Guglu na poziciji programera – otkriva nam Darinka Zečević

Profesionalni put i potraga za poslom može nas odvesti na različite krajeve sveta. Međutim, kako izgleda razvijati karijeru i život u Irskoj, zemlji koja važi za drugu državu na svetu po izvozu softverskih usluga?

Tehnologija

Muzički streaming servisi dostupni u Srbiji nude i probni period – ovo su njihove prednosti

Većina korisnika u Srbiji danas svoju omiljenu muziku pušta preko YouTube-a, pametnog telefona ili eksternih memorija. Međutim, muzički 'streaming' servisi nude znatno bolje korisničko iskustvo. Mi vam donosimo spisak onih najpopularnijih ali i njihove prednosti.

Kultura 2.0

Da li su IT firme u Srbiji dovoljno društveno odgovorne?

Kompanija Devtech donirala je 50 računara i propratne opreme neprofitnim organizacijama, što nam je povod da se zapitamo da li na nivou industrije radimo dovoljno da vratimo društvu iz kog potičemo.

Propustili ste

Startapi i poslovanje

Pokrenut startap program za dalji razvoj ‘pametnog’ ugostiteljstva – Metro Xcel čeka vaše prijave

Ovaj program ima za cilj da već formiranim startapima u ugostiteljstvu pomogne da brže napreduju, a prijave traju tokom cele godine.

Društvene mreže

Kupovina pregleda na opciji Instagram Story – nova taktika influensera za rast profila

Rasprave o unosnom biznisu trgovine pratiocima i lajkovima na Instagramu ne jenjavaju, a čim se na horizontu pojavio nagoveštaj rešenja, nastao je novi problem – kupovina pregleda na opciji Story. Znači li to da se ova mreža (a i mi sa njom) bori sa vetrenjačama?

Netokracija

Milena Rašić nova je urednica Netokracije u Srbiji

Došlo je vreme za interne promene, vreme da budemo još bolji u onome što radimo. Kao deo tih promena zadovoljstvo mi je što mogu da vam saopštim da je nova urednica Netokracije u Srbiji upravo naša koleginica Milena Rašić.

Startapi i poslovanje

Startapi, Demo Day u Solunu čeka vaše prijave – otvorene su do 25. avgusta

Peti po redu Thessaloniki Demo Day u organizaciji grčkog stratap haba OK!Thess održaće se 12. septembra u Solunu, a njegov cilj je povezivanje startapa sa investitorima iz Grčke i jogoistočne Evrope.

Startapi i poslovanje

Želite nekog ko će se brinuti o vašem domu? Podržite ‘crowdfunding’ kampanju domaćeg startapa Uradi-zaradi

Tim iza startapa Uradi-zaradi pokrenuo je 'crowdfunding' kampanju na sajtu Indiegogo u okviru koje potražuju sredstva za unapređenje projekta Home Managera - kako bi do kraja godine zaposlili 20 mladih samohranih majki u Beogradu. 

Gaming

Sport Klub Esports novi je TV kanal koji će popularizovati regionalni gejming – kod ‘offline’ publike

Pitali smo osnivača Fortune Esports zašto su pokrenuli televizijski kanal i kako će on pomoći u razvoju regionalne esport scene.