Google Launchpad premijerno na 6. izdanju Belgrade Venture Foruma

Šesti po redu Belgrade Venture Forum, održaće se od 13. do 15. novembra u hotelu Crown Plaza. Program konferencije sastoji se od panela i predavanja na kojima će najbolji svetski preduzetnici i korporativni lideri podeliti svoja iskustva - a učesnici će imati priliku da prisustvuju i pitching sesijama u kojima će se predstaviti najbolji ovogodišnji projekti iz više od dvanaest zemalja​.

Kroz inovativne panel diskusije na konferenciji će posebno biti obrađene teme digitalne transformacije, open data i otvaranja tehnologija u cilju pokretanja poslovnih mogućnosti, budućnosti investicija, fintech i budućnosti finansijskog tržišta. Sa druge strane, biće osvrta i na blockchain tehnologiju, te pravce i trendove koji nas očekuju i kako oni mogu uticati na celokupni ekosistem od korporacija, do najmanjih preduzetnika.

Tokom trodnevnog programa konferencije, publika će imati priliku da čuje predavanje Aleksandre Kainski (Developer Relations Ecosystem Lead, CEE Google), koja će govoriti o razvoju ekosistema i predstaviti mogućnosti Google Launchpad akceleratora po prvi put u Srbiji.

Karte za konferenciju uveliko u prodaji

Sa druge strane, prisutnima će se obratiti i Philippe Gluntz, predsednik Biznis Andjela Evrope koji će govoriti o načinima pokretanja investicija i posebno osnaživanju investitora u ranoj faze razvoja. Tu su još i Robert Eirfjell, direktora Cashless Society u kompaniji HiQ, Janis Collins, suosnivač The Refinery, koji će predstaviti akcelerator čija je misija da pomogne u razvoju inovativnih kompanija koje su osnovale ili vode žene preduzetnice.

Svoja predavanja imaće i Marko Kovačević iz European Enterprise Networka i Katarzyna Dorsey, mentor u Google Launchpadu koja će održati praktičnu radionicu kako kreirati e-commerce tržište i na koji način biti uspešan u ovom svetu. Kompletan spisak predavača, agendu konferencije i cene karata možete pronaći na zvaničnom sajtu Belgrade Venture Foruma.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Karijere

Quantox otvorio kancelariju u Novom Sadu – petu posle Beograda, Niša, Kragujevca i Čačka

Sa ciljem privlačenja lokalnog kadra, sve veći broj domaćih IT kompanija otvara svoje kancelarije širom Srbije nudeći budućim kolegama mogućnost rada iz rodnog grada.

Kolumna

TripAdvisor marketing: Kako da vaš hotel ‘dominira’ na osnovu iskustva posetilaca

U ugostiteljstvu se oduvek znalo da je zadovoljni gost najbolja reklama, kao i da su najbolji gosti oni koji dođu putem preporuke.

Internet marketing

Da li su platforme za influensere samo ‘hype’ koji prolazi – poput WoM servisa?

Sećate se 2014. godine i tada aktuelnih 'word of mouth' platformi (iPyro, Beeshaper i drugi) - alata za spajanje brendova i njihovih vernih korisnika kao najboljih kanala za promociju? Danas, pak, imamo platforme za spajanje influensera i brendova, a mi se pitamo da li će ovi servisi završiti kao i njihovi prethodnici?

Propustili ste

Karijere

6 stvari koje NE doprinose razvoju vaše (digitalne) karijere

Kojim god poslom da krećete da se bavite, a pogotvo digitalnim, zapamtite lekcije koje vas mogu zadržati na pravom putu.

E-commerce

Dijaspora.shop startovao sa 40.000 artikala – cilja na vašu rodbinu u inostranstvu da kupuje za vas u Srbiji

Ostavivši sigurne poslove iza sebe, Marko, Srđan i Emil pokrenuli su dijaspora.shop - prvu Internet prodavnicu za naše ljude u inostranstvu koji kupuju robu za porodicu i prijatelje u Srbiji.

Novost

€1.500.000 za NTP Beograd – EU preuzima finansiranje parka

Evropska komesarka za digitalno društvo i ekonomiju Marija Gabrijel, najavila je da će od sledeće godine Evropska unija preuzeti finansiranje Naučno-tehnološkog parka u Beogradu u iznosu od 1,5 miliona evra.

Tehnologija

CERN openlab i Comtrade produžili saradnju za dalji razvoj ‘data security’ rešenja

CERN openlab i Comtrade produžili su saradnju potpisavši trogodišnji sporazum po kom će Comtrade biti zadužen za omogućavanje pristupa rezultatima CERN-ovih istraživanja bilo gde u svetu.

Tehnologija

Beskontaktno plaćanje u Srbiji poraslo za 154% u odnosu na prošlu godinu

Srbija iznad evropskog proseka u broju i vrednosti beskontaktnih transakcija, što dokazuje zrelost tržišta za modernija platna rešenja primerena digitalnom dobu.

Startapi i poslovanje

80.000 turista širom sveta posetilo unikatne ture zahvaljujući domaćoj aplikaciji Tour Guide

Da li na odmoru posećujete lokacije koje ne spadaju u tradicionalnu turističku ponudu? Odgovor na ovo pitanje osnova je na kojoj je Tour Guide ekipa bazirala svoj biznis.