Peti ‘Belgrade Behance Reviews’ od 3. do 7. juna u Beogradu

Peti ‘Belgrade Behance Reviews’ od 3. do 7. juna u Mikser HOUSE-u

Trenutno najveći Behance događaj na svetu - ‘Belgrade Behance Reviews’, održaće se od 3. do 7. juna u sklopu Design Hub-a na Mikser Festivalu i to u formatu kampusa koji traje svih pet dana festivala. Kreativci će imati priliku da se druže i upoznaju, te dobiju profesionalno mišljenje o svojim radovima od renomiranih dizajnera.

belgradebehance

Deo globalne mreže Behange događaja, peti po redu Belgrade Behance Reviews i ovog će puta okupiti veliki broj kreativaca koji će u sklopu #BBCampus-a imati priliku da prisustvuju mnogobrojnim predavanjima i izložbama, te radionicama tokom kojih će moći da dobiju kvalitetan feedback od profesionalaca.

Iz organizacije ističu da je prethodni događaj okupio više od 800 posetilaca, te da su prepoznali potrebu za nešto većim događajem festivalskog tipa koji će kroz pet dana publici ponuditi bogat sadržaj.

Menadžer za odnose s javnošću Belgrde Behance Reviews događaja, Nina Miloš, izjavila je za Netokraciju:

Ovaj događaj je deo globalne mreže Behance događaja, koji se održavaju u celom svetu sa ciljem razmene ideja kreativaca sa Behance sajta u offline svetu.

U okviru Belgrade Behance Reviews održaće se i pomenute radionice: među njima je „Portfolio Reviews“ workshop koji će okupiti umetnike iz oblasti fotografije i grafičkog dizajna. Behanceri mogu prijaviti svoje radove i za „Serbia Showcase“ izložbu koja je tokom godina postala sastavni deo samog događaja.

Noviteti u programu jesu „How to make Portfolio“, „Logo Exchange“ i „99u Inspiration Night“ radionice, na kojima će učesnici naučiti kako da naprave portfolio u okviru Behance platforme te personalizovani portfolio sajt. „Logo Exchange“ je deo programa u kome će tri dizajnera na licu mesta kreirati logotipe za zainteresovane klijente, dok će „99u Inspiration Night“ okupiti inspirativne govornike poput Slavimira Stojanovića, Insomnia studia i druge, svetski poznate kreativce.

Besplatan ulaz za sve zainteresovane

Organizatori Belgrade Behance Reviews ističu da je ulaz za ovaj događaj u potpunosti besplatan, te da se program #BBCampus-a već sada može pronaći na zvaničnom sajtu događaja, gde se nalazi i forma za prijavu.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Šta novi IPS QR kodovi donose malim trgovcima i njihovim kupcima – i kako ih implementirati?

Usluga instant plaćanja na prodajnim mestima uz pomoć IPS QR kodova zvanično je puštena u protokol u Srbiji krajem februara. U nastavku analiziramo na šta trgovci treba da obrate pažnju ako isti uvode u svoje procese naplate.

Startapi i poslovanje

Uz ‘Fleksibilni petak’ Nordeus omogućio zaposlenima da sami organizuju poslednji radni dan u nedelji

Dok se zaposleni u Nordeusu nakon 'full remote' režima ne vrate u kancelariju, kompanija im omogućava da njihova radna nedelja traje 4 dana - ukoliko to žele. Fleksibilni petak startovao je 8. maja, a u nastavku otkrivamo kako to izgleda u praksi.

Kultura 2.0

Kako su domaći YouTube kanali o kuvanju ‘eksplodirali’ za vreme epidemije

Da li i vi spadate u grupu ljudi koja je u karantinu isključivo radila na razvoju i usavršavanju kulinarskih veština? Verujem da jeste, a verujem i da ste inspiraciju tražili ne u bakinim kuvarima, već na YouTube-u.

Propustili ste

Netokracija

Popunite anketu o stanju plata u srpskoj IT i digitalnoj industriji nakon COVID-19

Učestvovanje u anketi je anonimno, zahteva svega nekoliko minuta i biće moguće dok ne prikupimo relevantnu količinu materijala.

Karijere

Kada je pravo vreme da uvećate vaš tim – iz ugla kreativne agencije i IT kompanije

Skaliranje - naizgled strana reč koju ako prebacite u kontekst preduzetništva i poslovanja znači mnogo. Ovog puta govorimo o rastu timova u kreativnoj i IT industriji, o tome kako efikasno voditi ovaj proces i kako izbeći izazove na tom putu.

Kultura 2.0

Mojih 5: Nemanja Čedomirović

Nemanja Čedomirović vodi GrowIT i sa svojim timom pomaže kompanijama da usvoje agilni način rada, a ove nedelje u specijalu 'Mojih 5' deli svoje preporuke sadržaja koji mu je ovih dana okupirao pažnju.

E-commerce

Nikola i Sonja pokrenuli su Prodajadelova.rs jer žele da promene način na koji održavamo naše četvorotočkaše

Napustio je dobro plaćen posao i visoku poziciju u kompaniji Würth sa ciljem da započne svoj posao iz snova. Ovo je priča o Nikoli Đuroviću koji je sa suprugom Sonjom pokrenuo sajt Prodajadelova.rs sa namerom da promeni percepciju kupovine auto delova i servisiranja vašeg četvorotočkaša.

Ekskluzivno

U 2019. godini potrošili smo €47,05 miliona na digitalno oglašavanje

Rezultati o ukupnom utrošku na digitalno oglašavanje u prethodnoj godini konačno su tu. Gle čuda - i ovoga puta tržište digitalnog oglašavanja u Srbiji zadržalo je dvocifren rast, ostvarivši jedan od najboljih rezultata otkako se istraživanje vrši.

E-commerce

eCommerce Asocijacija otvara vrata svoje Akademije za sve koji žele da pokrenu svoj web shop

eCommerce Asocijacija Srbije pokrenula je eCommerce Akademiju - edukativni projekat u okviru kog će profesionalci iz svih segmenata digitalnog ekosistema sa polaznicima deliti svoja iskustva iz sektora elektronske trgovine.