Autoklose akviziran od strane kompanije VanillaSoft

Kanadski startap Autoklose sa kancelarijama u Beogradu akviziran od strane kompanije VanillaSoft

Autoklose nastaviće svoje poslovanje kao deo kompanije VanillaSoft, jedne od vodećih 'sales engagement' tehnoloških kompanija na svetu.

Startap Autoklose pokrenut je u julu 2018. godine sa ciljem da prodavcima pomogne da automatizuju svaki aspekt svog posla – od slanja e-mailova do kreiranja izveštaja. Od tog trenutka radili su na samom unapređenju proizvoda dodavanjem novih karakteristika, funkcionalnosti i integracija, što im je u međuvremenu pomoglo da povećaju bazu kupaca.

Taj trud i zalaganje, navode oni u zvaničnom saopštenju, prepoznati su 2020. godine kada su svrstani među 100 najbrže rastućih proizvoda i 50 najpopularnijih proizvoda u prodaji kompanije G2 u 2020. godine, a to ih je dovelo i do akvizicije od strane kompanije VanillaSoft. Oni navode i sledeće:

Naše dve kompanije se savršeno uklapaju, jer delimo iste ciljeve i vrednosti, što znači da i Autoklose i VanillaSoft nastoje da urede celokupan prodajni proces – od prvog kontakta do zatvaranja prodaje, tako da prodavci ili druge zainteresovane strane (poput, recimo, menadžera fondova) identifikuju najtraženije potencijalne kupce/klijente i sa njima na dosledniji način i na više kanala generišu bolju i veću mogućnost prodaje.

Autoklose će ovoj kompaniji doneti sofisticiranu platformu za dosezanje putem e-pošte, zajedno sa milionima proverenih i visokokvalitetnih B2B potencijalnih klijenata koji će biti integrisani u VanillaSoft. To će, dodaju oni, omogućiti prodajnim timovima da prilagode svoj lični doseg potencijalnim klijentima, a više o budućim planovima otkriće u online događaju planiranom za danas (12 PM ET).


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Office Talks Podcast

Matorci vs. Milenijalci – problem generacijskog jaza

Glavna tema 44. epizode Office Talks podcasta bila je diskusija o problemu koji sve vidljiviji generacijski jaz nosi sa sobom. Može li se životno iskustvo naših roditelja primeniti u eri digitalizacije i pandemije?

Karijere

Mihailo Ponjavić imenovan za direktora prodaje Euronews mreže u Srbiji

Nakon skoro tri godine u e-commerce sektoru, Mihailo Ponjavić vraća se u medijski biznis i staje na čelo prodajnog sektora televizijske mreže Euronews u Srbiji koja uskoro kreće sa radom.

Karijere

Jovan Jovanović otkriva šta čeka domaće IT-jevce koji žele posao u norveškoj tehnološkoj industriji

Jovan Jovanović, QA inženjer u kompaniji Tidal, u Oslu živi već tri godine i kao aktivan učesnik u tom sektoru veoma je dobro upoznao norvešku tehnološku industriju. O njoj razgovaramo u nastavku teksta.

Propustili ste

Tehnologija

Bitcoin gubi vrednost – da li je sada pravo vreme za ulaganje?

U prethodnim nedeljama kriptovaluta Bitcoin beleži veliki pad. Zašto je to tako?

Gaming

Niški Webelinx razvija casual video igre za iOS i Android koje igra 15 miliona igrača širom sveta

Kako razvoj industrije video igara u Srbiji sve više raste, tako na površinu izlaze uspešne poslovne priče kreativnih mladih ljudi i startapa koji oblikuju IT scenu naše zemlje. Ovo je još jedna takva priča koja nam dolazi i Niša, preciznije iz Webelinx Games studija.

Startapi i poslovanje

Ima nešto u dvodecenijskom iskustvu Smarta, ali i u ženskom liderstvu

Ivana Ružičić i Ivanka Rankusović nalaze se na čelu kompanije Smart New Frontier Group. U nastavku teksta sa njima detaljnije govorimo o poslovanju te kompanije, ali i položaju žena u IT industriji.

Mobilno

Ukida se naplata rominga između Srbije i Grčke – potpisivanje sporazuma sledeće nedelje

Od ovog leta svi naši građani imaće dodatni razloga za uživanje na putu za Grčku, s obzirom na to da će od sledeće nedelje biti ukinute naknade za roming između ove dve zemlje.

Startapi i poslovanje

City Expert lansirao ‘Kreditni Savetnik’ za buduće vlasnike nekretnina

Kupovina stana ili kuće ume da bude prava noćna mora ukoliko kroz čitav proces prolazite sami i nemate iskustva. Kompanija City Expert lansirala je novi sajt po imenu 'Kreditni Savetnik' koji bi trebalo da edukuje i informiše kupce o različitim mogućnostima za kreditiranje nekretnine.

Office Talks Podcast

Mudrinić hejtuje streaming servise

U 46. epizodi Office Talks podcasta razgovaramo o tome šta pratimo od sadržaja i zašto moramo biti pretplaćeni na nekoliko video servisa kako bismo mogli da gledamo sve što nam je duši milo.