Autoklose akviziran od strane kompanije VanillaSoft

Kanadski startap Autoklose sa kancelarijama u Beogradu akviziran od strane kompanije VanillaSoft

Autoklose nastaviće svoje poslovanje kao deo kompanije VanillaSoft, jedne od vodećih 'sales engagement' tehnoloških kompanija na svetu.

Startap Autoklose pokrenut je u julu 2018. godine sa ciljem da prodavcima pomogne da automatizuju svaki aspekt svog posla – od slanja e-mailova do kreiranja izveštaja. Od tog trenutka radili su na samom unapređenju proizvoda dodavanjem novih karakteristika, funkcionalnosti i integracija, što im je u međuvremenu pomoglo da povećaju bazu kupaca.

Taj trud i zalaganje, navode oni u zvaničnom saopštenju, prepoznati su 2020. godine kada su svrstani među 100 najbrže rastućih proizvoda i 50 najpopularnijih proizvoda u prodaji kompanije G2 u 2020. godine, a to ih je dovelo i do akvizicije od strane kompanije VanillaSoft. Oni navode i sledeće:

Naše dve kompanije se savršeno uklapaju, jer delimo iste ciljeve i vrednosti, što znači da i Autoklose i VanillaSoft nastoje da urede celokupan prodajni proces – od prvog kontakta do zatvaranja prodaje, tako da prodavci ili druge zainteresovane strane (poput, recimo, menadžera fondova) identifikuju najtraženije potencijalne kupce/klijente i sa njima na dosledniji način i na više kanala generišu bolju i veću mogućnost prodaje.

Autoklose će ovoj kompaniji doneti sofisticiranu platformu za dosezanje putem e-pošte, zajedno sa milionima proverenih i visokokvalitetnih B2B potencijalnih klijenata koji će biti integrisani u VanillaSoft. To će, dodaju oni, omogućiti prodajnim timovima da prilagode svoj lični doseg potencijalnim klijentima, a više o budućim planovima otkriće u online događaju planiranom za danas (12 PM ET).


Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Porodična tradicija u aero-inženjerstvu Miloša je inspirisala da osnuje PR-DC i proizvodi dronove za svetsko tržište

Možda je manje poznato, ali i u Srbiji postoji tim stručnih inženjera koji rade na razvoju savremenih lakih letelica. Baš ta grupa ljudi, nedaleko od Beograda, ima svoje kancelarije i velike prostorije pune alata i prototipova većih i manjih dronova. Mi smo imali priliku da ih posetimo.

Karijere

Programeri dugih jezika – ima li mesta ličnim stavovima na LinkedInu?

Jedna od tema na nedavno završenoj Netokracijinoj Employer Branding konferenciji bila je o upitnim nastupima zaposlenih na LinkedIn-u, koje rizike po kompaniju i pojedinca bi to moglo da donese i kako bi ovi problemi mogli da se izbegnu.

Startapi i poslovanje

Američki LotusFlare najbrojniji tim ima u Beogradu i radi na proizvodima koji menjaju ‘telco’ industriju

Beogradska kancelarija kompanije LotusFlare trenutno okuplja oko 60 IT stručnjaka i aktivno širi tim. O proizvodima na kojima rade i planovima za budućnost sa njihovim predstavnicima razgovaramo u tekstu koji sledi.

Propustili ste

Gaming

Golf Club Wasteland, igra srpskog studija Demagog, sada je dostupna i za PC i gaming konzole

Još jedna lepa priča dolazi nam iz sve više rastuće i respektabilne game dev industrije u Srbiji.

Istraživanje

Microsoft, Nordeus i Ubisoft su najpoželjniji poslodavci u Srbiji – pokazuje istraživanje koje je sproveo Infostud

Istraživanje je pokazalo ko se na domaćem tržištu percipira kao najpoželjniji poslodavac kao i koje osobine mora da poseduje ukoliko to želi da postane.

Karijere

Udruženje ‘Mame su zakon’ izborilo se za zakonske promene koje se tiču majki – ali borba za bolji položaj se vodi i dalje

Početkom juna Vlada je usvojila Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom. On uskoro ulazi u skupštinsku proceduru, a mi sa predsednicom Udruženja 'Mame su zakon' razgovaramo o pomenutom predlogu i daljim amandmanima.

Tehnologija

Nacionalna platforma za masovnu obradu podataka predstavljena u Državnom data centru u Kragujevcu

Kancelarija za IT i eUpravu predstavila je juče u Državnom data centru u Kragujevcu platformu 'Pametna Srbija' koja služi za sigurno prikupljanje i obradu podataka iz različitih javnih izvora.

Kolumna

Iza scene sa Levi9 u organizaciji nesvakidašnjeg Hack9 događaja

Kada je u pitanju kreativni rad koji je vremenski "kompresovan", adrenalin raste, entuzijazam ne jenjava, a rezultati mogu biti fantastični. Da, pričamo o pojmu hackathon-a. Međutim, usled pandemije, ove godine smo ga u Levi9 organizovali malo drugačije.

Karijere

Nemanja je softverski inženjer koji živi i radi u Japanu – i otkriva nam svoja iskustva

Kako funkcioniše IT industrija u Japanu? Nemanja, koji je programer u kompaniji Rakuten Mobile u Tokiju, otkriva detalje.