Attic42 pokreće Web3 inkubator - prijave traju do 30. septembra

Attic42 pokreće svoju prvu generaciju Web3 inkubatora – prijave traju do 30. septembra

Attic42, hub koji okuplja timove u oblasti web3 inovacija i preduzetništva, najavio je pokretanje prve generacije svog web3 inkubatora.

Ovaj inkubator, kako ističu organizatori, označava prekretnicu za ambiciozne preduzetnike i suosnivače u web3 industriji koji žele da oblikuju budućnost tehnologije i poslovanja. Petar Atanasovski, izvršni partner Attic42, istakao je sledeće:

U Attic42 verujemo da je rano delanje ključno za uspeh i da je inovacija kamen temeljac napretka. Sa lansiranjem našeg web3 inkubatora, uzbuđeni smo što ćemo preduzetnicima pružiti alate, smernice, mrežu i mogućnosti koje su im potrebne da bi uticaj na svet.

Ovaj inkubator kreiran je sa ciljem da učesnicima pomogne u sledećim stavkama:

  • Pronalaženju prave biznis ideje,
  • Povezivanju preduzetnika koji dele vrednosti i žele da rade zajedno kao suosnivači,
  • Pri validaciji biznis modela i korisničkih potreba,
  • Pripremi za razvoj prozvoda i
  • Razgovorima o investicijama.

Projekat će trajati u periodu od 23. oktobra do 22. decembra i to kroz programe pod nazivom Ideacija i Inkubacija. Ovaj period će poslužiti kao transformativno iskustvo, uvid u budućnost Attic42 akceleratora i uvod u narednu generaciju akceleratora koja je planirana za 2024. godinu, gde će najbolje ideje dobiti investiciju za dalji razvoj, lansiranje proizvoda i postizanje trakcije.

Zainteresovani više informacija i detalja mogu pronaći na zvaničnom sajtu Attic42 akceleratora.


Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Infobip Connect — unapredite svoj startap uz AI tehnologije!

Uz podršku kompanije Tenderly, Infobip u Beogradu organizuje meetup posvećen startapima koji žele da implementiraju veštačku inteligenciju u svoje poslovanje.

Karijere

Sanja Žugić preuzima vođenje studija Playstudios Europe

Zahvaljujući stručnim i sposobnim ljudima, 'game dev' industrija u Srbiji i dalje raste. Donosimo vam još jednu u nizu inspirativnih priča koja dokazuje ovu tvrdnju.

Tehnologija

Domaća aplikacija ‘Vozzi’ za pomoć na putu zvanično prestaje sa radom

Servis 'Vozzi' za pomoć vozačima na putu o kojem je Netokracija ranije pisala, zvanično prestaje sa radom usled komplikacija sa poslovanjem na domaćem tržištu. Saopštenje ove kompanije, prenosimo u celosti.

Propustili ste

Tehnologija

Galaksija kup: Srednjoškolci iz Srbije prave hardvere koji menjaju živote ljudi!

Pametne naočare za ljude oštećenog sluha, makro programabilna tastatura i daljinski sistem za kontrolu prikupljanja reciklažnog otpada. Upoznajte inovativne projekte učenika koji su osvojili prva tri mesta na ovogodišnjem Galaksija kupu — takmičenju srednjoškolaca elektrotehničkih škola iz cele Srbije.

Intervju

Domaća kompanija Vega IT nastavlja globalno širenje otvaranjem kancelarije u Londonu

Tokom prošle godine postali smo svedoci značajnih turbulencija u IT industriji. Dok se mnoge globalne kompanije fokusiraju na optimizaciju troškova, zamrzavanje plata i masovna otpuštanja, Vega IT, kao domaći igrač, nastavlja sa širenjem na globalno tržište.

Startapi i poslovanje

LavitFlow je ‘alat za sve’ koji koristi 180 programera, product menadžera i web dizajnera

U pitanju je proizvod kompanije Lav IT Solutions koji ubrzava radne procese zaposlenih u savremenom poslovnom svetu. A kako? Pitali smo Miroslava Ostojića, osnivača pomenute kompanije.

Office Talks Podcast

Prodaja IT usluga : Saveti direktora prodaje Hooloova

Gost 185. epizode Office Talks podkasta bio je Đorđe Vukotić, prodajni direktor u kompaniji Hooloovoo koji nam je objasnio kako izgraditi uspešan sales tim u domenu IT industrije.

Kolumna

‘Fundraising’ za startape iz ljudske perspektive

Pre nego što započnemo ovaj razgovor, želeo bih da zamislite da smo na jednoj prijateljskoj kafi i sve što ćete čuti tj. pročitati je nešto što bih, lično, voleo da je meni neko ispričao (mnogo grešaka i pristupa) ranije.

Karijere

Social Impact Award program pomaže 10.000 mladih preduzetnika godišnje

Nevladina organizacija Razlivalište već devet godina uspešno sprovodi globalni Social Impact Award (SIA) program podrške društvenom preduzetništvu. Ukoliko imate između 15 i 30 godina i želite da uplovite u preduzetničke vode, sve o programu pročitajte u tekstu koji sledi!