Google Keep stigao i na iOS uređaje

Jedna od najbolji Android aplikacija za organizaciju stigla i na iOS uređaje

Aplikacija koju korisnici ponekad zovu i ‘ubicom’ Evernotea, od sada je konačno dostupna i za iOS uređaje. Naime, poznati Google Keep nakon nešto više od dve godine provedene na Androidu, od danas može pomoći i korisnicima uređeja iz Applea da se na jednostavan način organizuju i zabeleže svoje svakodnevne obaveze.

Google-Keep-
Budite organizovani u svakom trenutku (Izvor: techtips-ccsd.blogspot.com)

Kako prenosi The Verge, posle dve i po godine otkako je Google Keep debitovao na Androidu, tehnološki gigant iz Mountain Viewa odlučio je da obraduje korisnike iOS uređaja i omogući im korišćenje pomenute aplikacije. Naime, u okviru minimalističkog dizajna koji krasi ovaj program, korisnici mogu napraviti check listu obaveza, sačuvati određene fotografije ili zabeležiti glasovni snimak.

Verzija koja je od danas dostupna za iPhone i iPad uređaje ne razlikuje se previše od one koja se može pronaći na webu kao i Android operativnom sistemu. Korisničko iskustvo je skoro identično, te je omogućeno da se na jednostavan način pretraže zabeleške, zatim se obeleže određenom bojom (zavisi od potrebe i važnosti), kao i da se sortiraju prema vrsti.

Preuzmite aplikaciju besplatno već danas

Pored toga, omogućeno je i pisanje podsetnika zajedno sa vremenom i lokacijom na kojoj treba uraditi određenu obavezu. Prisutna je i opcija deljenja zabeleški sa drugim ljudima tako da možete zajedno raditi na uređivanju to-do liste.

Google Keep na ovaj način postaje glavni rival poznatim aplikacijama iz Apple-a, kao što su Notes i Reminders, a da li će zaživeti na iOS uređajima, te privoleti određeni broj korisnika da više koriste nju nego konkurente iz Kupertina, ostaje još da vidimo.

Aplikacija se može preuzeti već danas putem App Store prodavnice i to potpuno besplatno.

Želiš da podeliš svoje mišljenje o ovoj temi? Komentari su otvoreni na našoj Facebook i LinkedIn stranici!

Popularno

Startapi i poslovanje

Startap Stomatopoda iz Srbije transformiše restorane u SAD — uz pomoć AI softvera!

Njihovo 'flagship' rešenje jeste SaaS proizvod aTavloa koji uz pomoć veštačke inteligencije analizira korisničko iskustvo čime omogućava ugostiteljima da budu uslužniji i efikasniji. U tekstu koji sledi, saznajte kako!

Intervju

Neubase olakšava online otvaranje firme u SAD-u za nerezidente uz prilagođene cene

Kompanija Neubase bavi se osnivanjem LLC preduzeća u SAD-u za nerezidente, sa posebnim fokusom na preduzetnike sa Balkana. Mi smo imali priliku da u velikom intervjuu razgovaramo sa osnivačima ove kompanije.

Office Talks Podcast

Da li je novi Hladni rat u toku?

Šta se dešava u odnosu SAD-a i Kine i da li se Rusija meša u izbore u Americi? Samo su neka od pitanja na koja smo dali odgovor u 187. epizodi Office Talks podkasta!

Propustili ste

Internet marketing

AdEx 2023: Na digitalno oglašavanje u Srbiji potrošeno je €106,6 miliona

U sklopu Digital Day konferencije koju organizuje IABSerbia tradicionalno su predstavljeni rezultati AdEx istraživanja za 2023. godinu.

Intervju

NextSilicon razvija moćni čip za mnoge industrije i zapošljava nove IT stručnjake u Srbiji

Današnji svet počiva na hardverskim i softverskim sistemima i sigurno je da će budućnost modernog društva nastaviti da se bazira na sofisticiranim čipovima koji će pokretati globalnu industriju. Jedno od takvih rešenja razvija se i u Srbiji, tačnije u kompaniji NextSilicon.

Web 3.0

Druga ETH Belgrade konferencija: Srbija ponovo centar okupljanja Web3 zajednice

Nakon velikog uspeha prve konferencije održane 2023. godine, druga po redu konferencija ETH Belgrade će se održati od 3. do 5. juna 2024.

Ekskluzivno

TS Ventures uložio u Reputeo i Mindsmiths — vodeće regionalne AI startape

Srpski investicioni fond Telekom Ventures podržao je domaći Reputeo i hrvatski Mindsmiths, prepoznavši njihov potencijal za globalni rast na polju veštačke inteligencije.

Najava

Empple Festival ove godine odgovara na najvažnija pitanja employer brandinga

Četvrti po redu Empple Festival, koji okuplja stručnjake iz employer branding-a, TA-a, internih komunikacija i HR-a održaće se 3. i 4. oktobra u Madlenianumu.

Office Talks Podcast

Randevu.tech: Put od ETF-a do Berlina sa CEO-om Aleksandrom Orlićem

Gost 189. epizode Office Talks podkasta bio je Aleksandar Orlić, CEO i jedan od suosnivača startapa Randevu.tech. Sa njim razgovaramo o njegovoj karijeri u IT industriji ali i o tome koji proizvod tačno razvija pomenuti startap i za koje tržište.