Jačanje WP zajednice

Dva dana stručnog usavršavanja na WordCamp Belgrade 2017.

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Ovogodišnji WordCamp Belgrade održaće se 13. i 14. maja na univerzitetu Singidunum, dok će posetioci i ovog puta imati priliku da čuju više od 16 stručnih predavača iz zemlje i regiona. Oni će sa učesnicima podeliti svoja znanja, ekspertizu i najbolje prakse. Za sve prisutne organizovane i praktične radionice radi jačanja domaće WordPress zajednice.

word-camp-1WordPress Srbija

Konferencija koju je podržala i sama WordPress Fondacija ponovo stiže u Beograd.

Sada već jubilarni WordCamp Belgrade, namenjen je WordPress entuzijastima, programerima, marketarima, dizajnerima, kreatorima sadržaja, preduzetnicima, kao i svima koji Internet poslovanje vide kao hobi i profesiju. Sam događaj organizuje WordPress Srbija kao neprofitno udruženje koje okuplja developere, programere, dizajnere i WordPress entuzijaste sa ciljem jačanja i popularizovanja ove platforme na lokalnom i globalnom nivou.

Za četiri godine postojanja, ova organizacija je realizovala više od 25 okupljanja širom Srbije. Kao i do sada, WordCamp Belgrade 2017. podržao je i WordPress Foundation, zvanična organizacija ove open source platforme.

Ulaznice već od 16 evra!

Ovogodišnji WordCamp Belgrade podržali su Jetpack, Woo Commerce, GoDaddy Pro, bluehost, Yoast, SiteGround i mnogi drugi, dok iz organizacije napominju da se ulaznice već nalaze u prodaji – te se mogu kupiti po ceni od samo 16 evra (bilo putem PayPala ili direktnim putem wordcamp@wpserbia.rs).

Više informacija o ovom događaju pronađite na zvaničnom sajtu pomenute konferencije.