Recenzija

fn3

Netokracija testira

Isprobali smo Vipov brzi 4G Kućni net – u redakciji i na planini

Bili mi digitalci, frilenseri ili prosto samo voleli da uživamo u digitalnim servisima, brz i stabilan Internet danas se prosto nameće kao obaveza – kako u pokretu tako i na fiksnoj lokaciji. Iz Vipa kažu da su početkom godine predstavili novi paket koji njihovu 4G LTE mrežu stavlja u ruke porodičnih korisnika i vlasnika malih i srednjih biznisa. Kako ovo sve radi uverili smo se prethodne nedelje na Netokracijinom testu Vipovog Kućnog neta.

as_360

Na letu JU 654

Elevate & Chill: Besplatni filmovi, serije i muzika ‘u oblaku’

Putnike generalno možemo podeliti u dve kategorije. Na one koji spavaju tokom puta i one koji nešto čačkaju na svom laptopu, telefonu ili pak čitaju neku knjigu. Ja spadam u ovu drugu grupu. Mir i tišina avioprevoza pokazali su se kao savršen katalizator za produktivnost, ali šta kada želimo da se isključimo i pogledamo neki film, seriju a iste prethodno nismo spremili na našim uređajima sa kojima putujemo? Iz Er Srbije tvrde da imaju odgovor na ovaj problem.

s7

Testirali smo

7 dana sa S7: Da li je Samsung napravio više od pametnog telefona?

Šta je za vas danas pametni telefon? Da li je to uređaj koji ujutru nosite na posao, sa koga proveravate mailove i obavljate važne pozive? Da li na njemu pretražujete preporuke za piće u lokalnom baru ili ocenjujete klopu u novom restoranu koji ste isprobali? Da li je to kamera koju nosite sa sobom kada želite da provedete vikend u prirodi sa prijateljima ili je pak modni detalj koji opisuje vašu ličnost? Tokom nedelju dana koliko smo testirali nove ‘flagship’ uređaje iz Samsunga, S7 i S7 edge pokazali su da su sve od navedenog, ali i mnogo više.

htc_m9_glavna

Testirali smo

HTC One M9: Sve što je lepo kratko traje…

…i verovatno je tako u većini slučajeva, pa čak i kada jednom entuzijasti za mobilne telefone date na (kratko) da testira jedan ‘flagship’ model. Poučen iskustvom sa prethodnih testova, nisam dozvolio da emocije nadvladaju mojim razumom iako ih je bilo teško zadržati, obzirom da su dlanovi bili svedoci izuzetno kvalitetnog kućišta, oči sa druge strane veoma dobrog ekrana, a svest koja stalno traži bolje i jače bila je svedok odličnih preformansi. Da je samo ostao još koji dan…

HTC_main_finalno

Testirali smo

HTC Desire Eye: Šta se dogodi kada korisnik iPhone-a uzme svoj prvi Android u ruke

Još kao srednjoškolac polako sam počeo da se upoznajem sa svetom mobilne tehnologije, kao i sa uređajima koji su na neki način bili zamajac u revoluciji pametnih telefona. Nekoliko godina kasnije i život me je usmerio ka novinarskim vodama, a danas predstavljamo i prvi u nizu Netokracija.Test članaka, gde testiramo različite pametne telefone u svakodnevnim uslovima. Prvi na redu – HTC Desire Eye.