Zanimljivi digitalni proizvodi

A šta pokreće vašu maštu?

Huawei P9 Blue

Dual kamera od 12mpx iza koje stoji moćna Leica. Žive, zasićene boje, veća osetljivost i nezamisliva jasnoća! Prednja kamera je savršena za autoportrete u bilo kojim uslovima - čak i na neosvetljenim mestima. Čitač otisaka prstiju, baterija koja se brzo puni i traje dugo.

Cijena: 75.999,00 RSD

Bellabeat Leaf – Nature Silver Edition

Bellabeat Leaf je pametni nakit koji prati vaše dnevne aktivnosti, unos kalorija i san. Jedinstveni privezak dolazi u Silver i Rose Gold bojama, dok uz Bellabeat mobilnu aplikaciju pregled aktivnosti nikada nije bio lakši i zanimljiviji.

Cijena: 13.700,00 RSD *Cena može varirati u zavisnosti od kursa

Pametna jakna Ultijack

Ultijack je jakna koja ne služi samo da vas ugreje, već pored kvalitetnog materijala nudi mesto za sve vaše gedžete koje uzgred možete i da punite zahvaljujući integrisanom punjaču.

Cijena: 23.160,00 RSD *Cena jakne varira u zavisnosti od kursa

GoPro HERO5 Black 4K

HERO5 Black preuzima primat u Hero seriji akcionih kamerica. U potpunosti zaptiven i otporan na sneg, blato, vodu i prašinu, novi GoPro donosi fantastične snimke u 4K rezoluciji na 30 fps, sa istančanim kvalitetom slike zahvaljujući stabilizaciji i vrhunskom CMOS senzoru od 12mpx.

Cijena: 56.990,00 RSD

Xiaomi Mi Band 2

Ispratite vašu dnevnu fizičku aktivnost uz novu verziju popularne fitnes narukvice koja meri vaše korake, unos kalorija i kvalitet sna.

Cijena: 2.700,00 RSD *Cena može varirati u zavisnosti od kursa

Sony SRS-XB3R.EU8 Bluetooth zvučnik

Neka vaša muzika bude sa vama u svakom trenutku uz Sony-jev Bluetooth zvučnik koji podržava WiFi i NFC tehnologiju za još brže i jednostavnije konektovanje sa vašim pametnim telefonom.

Cijena: 24.990,00 RSD

Garmin Forerunner 220 HRM

Bilo da vozite biciklu ili trčite, Garmin Foreruner 230 GPS pametni sat stvoren je za aktivne rekreativce koji žele da prate i analiziraju svoj trening i učinak. Opremljen brzinomerom koji meri udaljenost kada GPS signal nije dostupan. Jednostavno upravljanje pomoću dugmeta i čvrst remen.

Cijena: 39.000,00 RSD 25.990,00 RSD

NASA Visions of the Future posteri

Preuzmite besplatne NASA postere, uramite ih i iznenadite vama dragu osobu jedinstvenim pop-art poklonom koji oplemenjuje svaku sobu u kojoj se nađe.

Cijena: Besplatno + cena štampanja i uramljivanja

Ricoh Theta S 360° kamera

Kompaktan i lagan Ricoh Theta S je sferičan aparat sa dva objektiva. Daje vam mogućnost da sagledate svoje fotografije i video snimke iz svih uglova.

Cijena: 61.876,00 RSD *Garancija od 2 godine uz kupovinu

Xiaomi Smart IP Home Cam

Držite svoj dom na oku uz Xiaomi Smart IP sistem za kućnu bezbednost. Pogledajte u svakom trenutku situaciju u vašem stanu ili kući. Smart Home IP nudi mogućnost snimanja po danu i po noći.

Cijena: 9.790,00 RSD *Cena može varirati u zavisnosti od kursa

GO Motion ‘Time Lapse’ postolje

Zabeležite nezaboravne 'timelapse' snimke dok odgovarate na email poruke ili obavljate sastanak. Uz GO Motion 360 postolje postajete pravi filmadžija.

Cijena: 2.100,00 RSD *Cena može varirati u zavisnosti od kursa