Za vas i vašu porodicu

Najbolje od 'tech' proizvoda - za vaše najbliže!

Huawei P9 Lite + poklon tablet

Savršen uređaj za tinejdžere i mlade koji traže najbolje po pristupačnoj ceni. Poseduje veliki broj inovativnih nadogradnji smeštenih u najmodernijem tankom dizajnu sa metalnim kućištem. Uhvatite savršen selfie uz novi P9 Lite, a na poklon dobijate tablet!

Cijena: 39.990,00 RSD

Xiaomi Smart IP za vaš dom

Držite svoj dom na oku tokom puta uz Xiaomi Smart IP sistem za kućnu bezbednost koji nudi uživo prenos situacije u vašem domu - kako po danu, tako i po noći!

Cijena: 12.190,00 RSD *Cena može varirati u zavisnosti od kursa

Philips 43″ 4K Ultra HD Smart TV

Nova generacija pametnih televizora, za savršene praznične dane sa vašim najbližima. Philips televizor sa Ultra HD 4K rezolucijom i veoma pristupačnom cenom.

Cijena: 85.100,00 RSD 77.364,00 RSD *PDV je uračunat u cenu

Pretplata za Netflix

Provedite ove praznike zavučeni pod ćebence uz omiljene filmove i serije. Uz srednji paket pretplate za Netflix dobijate mogućnost prikazivanja sadržaja na čak dva uređaja - istovremeno.

Cijena: 1.230,00 RSD *Cena može varirati u zavisnosti od kursa

Poklon vaučer za Room Escape

Trenutak je okupio najbolje Room Escape sobe u Beogradu i Novom Sadu, a na vama je samo da izaberete! Obradujte porodicu, sebe, društvo i kolege ili dragu osobu novogodišnjim poklon vaučerom za ovu zanimljivu društvenu igru.

Cijena: 4.000,00 RSD

Apple TV 64 GB

Novi Apple TV doneće industriju zabave u vašu sobu, zajedno sa novim aplikacijama i igrama. Uz nove kontrolere i interfejs pravi užitak je zagarantovan.

Cijena: 34.290,00 RSD

Philips Hue Starter Kit

Promenite način na koji kontrolišete rasvetu u vašem domu! Philips Hue pametne sijalice oplemeniće vaše prostorije najrazličitijim bojama čiju temperaturu i jačinu kontrolišete uz pomoć vašeg pametnog telefona.

Cijena: 14.278,00 RSD

DJI Phantom 4

Tokom godina kompanija DJI postala je sinonim za bespilotne letelice, a četvrta generacija popularne Phantom serije nudi mnoštvo opcija za amatersku i poluprofesionalnu upotrebu!

Cijena: 173.490,00 RSD

Fatboy Lamzac®

Ponesite vaš Fatboy na put i u jednom potezu namestite udobnu sofu tj. ležaj - spremnu za vaše opuštanje. Dolazi sa torbom za lakši prenos, ne zahteva upotrebu pumpi.

Cijena: 9.100,00 RSD 6.900,00 RSD *Cena može varirati u zavisnosti od kursa

Wsken X-Cable Mini 2

Orginalni Wsken X Cable Mini 2 usb sa magnetnim priključkom za punjenje vašeg iPhona ili Android telefona.

Cijena: 1.320,00 RSD *Rok isporuke do 30 dana

Betonica ukrasne saksije

Oplemenite vaš radni prostor jedinstvenim ukrasnim saksijama napravljenim od betona.

Cijena: 1.200,00 RSD *Cena može varirati u zavisnosti od modela