Novi projekat Pionira

Trendovi.rs: Šta nas to očekuje u 2017. godini?

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Digitalna agencija Pioniri lansirala je portal trendovi.rs kao svojevrsni poklon domaćoj marketinškoj zajednici uoči novogodišnjih praznika – okupivši mišljenja eksperata iz različitih industrija kao što su digital, tehnologija, hrana, dizajn i advertajzing. Pomoć u tekstovima i sabiranju svih utisaka pristigla je od velikih brendova i kolega koji su nesebično podržali ideju.

trendovi

Od danas, na sajtu trendovi.rs nalazi se spisak tekstova koji imaju za cilj da očekivanja domaće advertajzing industrije grupišu na jedno mesto. Kao što naziv Trendovi 2017. kaže, ideja iza ovog projekta jeste da se prikupi kolektivno mišljenje o digitalu, tehnologiji, hrani, dizajnu, advertajzingu – dok je svaka od tema obrađena tako da reflektuje trenutno stanje na lokalnom tržištu, uz ugla lokalnih igrača.

Najavljujući Trendovi 2017, iz Pionira kažu za Netokraciju:

Živimo u trenutku kada se trendovi ne prate i ne menjaju jednom godišnje, već mnogo brže. Svaka i najmanja promena i napredak donose nove mogućnosti. Zato je sajt trendovi.rs poklon svima onima koji 2017. godinu, ali i svaki naredni dan u njoj, shvataju kao izazov.

Pomoć kolega iz industrije

Iz ove agencije dodaju i da je zamisao da sajt preraste u nešto što će imati za cilj okupljanje industrije i u godinama koje dolaze, pozivajući sve zainteresovane da pogledaju koji nas to trendovi očekuju u godini koja je ispred nas. Pomoć u tekstovima i sabiranju svih predstojećih trendova pristigla je od strane velikih brendova i kolega među kojima su se našli Kozmetika AURA, Frikom, Olaf&McAteer i Smart Plus Research, a narednih nedelja očekuje se još novih analiza o trendovima trendova, kao i priključenih partnera.