Širenje zajednice

Predstavnici Nordeusa o konkurentnom programiranju na prvom TelNet okupljanju u Čačku

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Prostorije regionalnog centra u Čačku ugostiće prvo TelNet okupljanje 27. maja s početkom od 19 časova. Svi zaintereosvani dobiće priliku da čuju predstavnike Nordeusa koji će govoriti o istoriji ove kompanije, dok će sa druge strane biti i nešto više reči o konkurentnom programiranju.

telnet

Ovo će biti prvi put da kompanija TelNet organizuje jedan ovakakv edukativan događaj u gradu na Moravi, sa ciljem da svim zainteresovanima obezbedi priliku da čuju stručna predavanja koja mogu primeniti na svoje poslovne ideje, kao i da se putem networkinga povežu sa profesionalcima iz industrije kako bi razmenili sa njima svoje ideje, znanje, stavove i iskustva, navodi se u saopštenju.

‘Okupljanja kao TelNet važna za IT zajednicu’

Podsetimo, TelNet je kompanija iz Čačka koja se bavi outsourcingom i koja se trudi da što više doprinese lokalnoj IT zajednici kroz učešće u raznim aktivnostima poput praksi za studente, praksi za srednjoškolce, učešća u programima ICT Cluster-a Kragujevac, kao i učešća u programima RB Centra. Iz organizacije su objavili i agendu događaja za sve koji budu zainteresovani da prisustvuju ovom okupljanju:

  • Uvod – Aleksandar Kostić (TelNet)
  • O Nordeusu – Milena Dulanović (Nordeus)
  • Konkurentno programiranje u Javi – Petar Partlov (Nordeus)
  • Pitanja i odgovori
  • Networking

Povodom ovog događaja oglasio se i Miloš Dragićević, CEO kompanije TelNet koji je tom prilikom za Netokraciju istakao:

Mi u TelNet-u smo od početka podržavali meetupe koje je organizovala lokalna Technest IT zajednica u proteklih godinu dana, a na nekima smo i učestvovali kao predavači. Smatramo da su ova okupljanja nešto izuzetno za našu lokalnu IT zajednicu, prilika da se čuje nešto novo od kvalitetnih predavača/govornika, a i da je to odlična prilika za networking. Štaviše, već imamo načelne dogovore sa još nekim kompanijama za naredna okupljanja. Planiramo jedan meetup na svaka tri, četiri meseca.

Kako bi ostali u toku sa svim najbitnijim informacijama o predstojećem okupljanju, možete zapratiti i zvaničnu Facebook stranicu TelNet-a, kao i posebnu event stranicu ovog događaja putem koje možete potvrditi svoje prisustvo na ovom događaju.