Summa Labs te poziva

Testiraj svoje developerske veštine, pronađi skriveni kod i osvoji GoPro!

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Smatraš da si developer ili developerka koji poseduju napredne veštine i koji umeju da ‘provale’ kod? Holandska kompanija Summa otvorila je nagradno takmičenje u potrazi za najveštijim programerima čiji je zadatak da otkriju tajanstveni deo koda u okviru njihovog mikrosajta – dok najboljeg ili najbolju očekuje vredna nagrada.

summa_finalno

Holandska kompanija Summa sa predstavništvom u Srbiji pod nazivom Summa Labs Belgrade, pokrenula je nagradno takmičenje u potrazi za najboljim programerima sa ovih prostora. Cilj takmičenja jeste „provaliti“ skriveni deo koda koji se nalazi na zvaničnom sajtu ove akcije, dok najboljeg učesnika očekuje vredna nagrada – poslednja verzija GoPro Hero 5 akcione kamere.

Iz Summa Labs Belgrade kažu da je ova kompanija konstantno u potrazi za novim kolegama – kreativcima i veštim developerima koji bi se pridružili njihovom timu. Sa ciljem povezivanja sa talentovanim programerima, Summa je pokrenula unikatan zadatak koji pred zainteresovane učesnike stavlja priliku da pokažu svoje veštine i pronađu skriveni deo koda koji se nalazi „između redova“ na zasebnoj landing stranici ove kompanije.

Širenje tima shvatamo ozbiljnim procesom, ali bismo se radije igrali. Upravo iz tog razloga, osmislili smo unikatan zadatak kojim želimo da stupimo u kontakt sa talentovanim developerima i developerkama – ali i nagradimo najbolje novom GoPro Hero 5 akcionom kamerom!

Pošalji svoj odgovor na zadatak već danas!

Sa sedištem u Almeri (Holandija) i razvojnim centrima u Beogradu i Malagi, Summa se bavi razvojem naprednih komunikacionih rešenja i alata za efikasniju kolaboraciju, te povećanu produktivnost. Ova kompanija pokrenuta je 2015. godine od strane Voiceworksa – holandske telekomunikacione i softverske kompanije, dok se timovi u razvojnim centrima mogu susresti sa radom i primenom najnovijih tehnologija i programskih jezika kao što su WebRTC, Node.js, Swift, Elixir, Kamailio.

Poseti zvaničan sajt nagradne igre i upiši svoje rešenje skrivenog zadatka! 🙂